Umetna figa za hipsterje
Utrip mesta · moda · moška moda

Čeprav se zdi, da umetne fige, ki jih pritrdimo na lase, obstajajo že od vedno, so bile te do danes namenjene predvsem ženskam, ki so hotele popestriti svoje frizure. S priljubljenostjo hipsterskih frizur – fig, čopkov, kitk in podobnih naglavnih umetnin – pa so zdaj namenjene tudi moškim, ki bi bili radi hip, še preden jim zrastejo dolgi lasje. Tako je, moške “clip-on” so resnične in nič ne moremo ukreniti glede tega!

Čeprav so ”clip-on” fige naprodaj že tako rekoč od vedno, so bile do zdaj vedno v domeni ženske populacije. Hipsterji, njihove brade, polfigice, figice, kitke in ostale ”hip” frizure pa so v svet moških frizur vnesle novo razumevanje zvitkov, ki jih tako preprosto zvijemo iz dolgih in srednje dolgih las.

Da pa fantom, ki niso pravočasno predvideli novih trendov in si niso pravočasno pustili rasti las, ne bo treba izpustiti popularnega trenda med frizurami, so tukaj moške ”clip-on” fige.

PREBERITE ŠE:  Artburo: ročno poslikane ikonične torbice Hermès

Tako je, umetne fige, ki jih pritrdimo z elastiko oziroma sponko, so resnične, in to ni šala! Vsem, ki že komaj čakate, da svojo frizuro obogatite z moško figo, sporočamo, da ste od te le en klik stran. ;)

Zimski čevlji Danner Mountain Light II Zimski čevlji, ki jih nosi James Bond: Danner Mountain Light II James Bond moda James Bond moda: 60 let modne zgodovine agenta 007 Ideje za oblikovanje brkov Movember: 20 načinov, kako oblikovati brke PicMonkey Collage Plastenje oblačil: stilske lekcije slavnih moških ·