moske kopalke 2019
Utrip mesta · moda · moška moda

Kakšni so trendi za moške kopalke 2019? V nadaljevanju si preberite, kaj napovedujejo modne smernice in katerih je top 5 trendov!

Potem ko smo pred nekaj dnevi že razkrili smernice za najboljše ženske kopalke, bodo tokrat na svoj račun prišli moški. Tukaj so trendi za moške kopalke 2019.

Kopalke z vojaškim vzorcem

Moški s kopalkami z vojaškim vzorcem izražajo svojo moč. Če vam bo do poletja uspelo utrditi mišice na nogah, vam priporočamo, da izberete nekoliko bolj oprijete kopalke srednje dolžine.

Vojaške kopalke GQOdpri galerijo

Kopalke z belimi črtami

Vse kaže na to, da kopalke z belimi črtami nikoli ne bodo izšle iz mode. Še posebej iskane bodo kopalke z navpičnimi črtami, ki se odlično podajo k navadnim majicam s kratkimi rokavi in natikači.

Kopalke z belimi črtami Massimo Dutti Odpri galerijo

Rožnate kopalke

Kdo pravi, da so cvetlice namenjene le damam? Rožnati vzorec na vaših novih kopalkah bo močno poživil vašo poletno opravo. Če se običajno zanašate na puste barve, je to odlična priložnost, da zažarite v polnem sijaju.

Rožnate kopalke SimonsOdpri galerijo

Enobarvne kopalke

Ali se sprašujete, katere enobarvne kopalke kupiti? Predlagamo, da jih izberete na podlagi svoje polti. K moškim svetle polti se bodo odlično podale globoko zelene, mornarsko modre ali burgundsko rdeče kopalke, medtem ko bodo tistim s temnejšo poltjo pristajale kopalke kobaltno modre, limetino zelene ali sončno rumene barve.

Enobarvne kopalke M&SOdpri galerijo

Staromodne kopalke

Zakaj ne bi posegli po atraktivnih kopalkah v retro slogu? S kopalkami s širšim robom in klasičnimi sončnimi očali boste spomnili na Jamesa Bonda.

Staromodne kopalke New LookOdpri galerijo

Najboljši moški dežni plašči 2019 Najboljši moški dežni plašči 2019: klasika za moške s stilom Moška sončna očala 2019: klasika se vrača! Moška sončna očala 2019: klasika je tudi letos hit! stilski moski cevlji 5 parov čevljev, ki jih mora imeti vsak moški s stilom ba08c9a4a0d23e21844321ea09c2fb90 TOP 10: najboljše moške ure na sončno energijo · · ·