Moške kopalke Swam
Utrip mesta · moda · moška moda

Vsak moški se boji mrzle vode. Zakaj? Ker skrči njegov penis. Ta se na hladnem skrči zato, ker so mišice v njem občutljive za mraz. A obstaja rešitev za to zadrego! Swam, moške kopalke oz. kopalne hlače, ki s podlogo iz neoprena rešijo to neprijetno situacijo, ki je že marsikaterega moškega spravila v hudo zadrego.

Penis se včasih obnaša čudno. V mrzli vodi se na primer skrči. A ne, če nosite moške kopalke Swam. Te kopalne hlače namreč preprečijo, da bi se penis v hladni vodi skrčil. Krčenje penisa ob stiku z mrzlo je sicer naraven pojav, ki pa ga moški lahko po novem preprečijo! Če to ni novica!

PREBERITE ŠE: Moške kopalke 2016: najbolj modne moške kopalke za poletje 2016

Inovativne kanadske kopalke Swam so rešitelj moškega ponosa, saj tudi po osvežitvi v morju, jezeru, bazenu ali reki ne končate s štrcljem med nogami. Kopalke so navzven sicer povsem običajne (izdelane so iz evropskih materialov- 60 odstotkov zastopa bombaž, ki skrbi za prijeten občutek, 40 odstotkov pa najlon, ki omogoča hitrejše sušenje), ključna razlika je pri podlogi, ki ni mrežasta kot smo je vajeni, ampak iz neoprena.

Gre za material, ki se uporablja za potapljaške obleke in omogoča, da se med podlogo in kožo ”nastani” plast tople vode, ki prepreči krčenje. Prav tako preprečuje, da se kopalke ne prilepijo na kožo in s tem izrišejo nezavidljivo silhueto penisa, ki lahko še kako rani moški ponos. In kakšno ceno morate plačati za to? 55 evrov.

Moške kopalke SwamOdpri galerijo
PicMonkey Collage Moške kopalke 2016: najbolj modne moške kopalke za poletje 2016 Moško spodnje perilo skozi čas Zgodovina moškega spodnjega perila PicMonkey Collage cover Moške frizure 2016: najboljše poletne frizure za moške image Moške kopalke 2016: izjemno modne kopalke MC2 Saint Barth · ·