MOŠKE PLETENE JOPE 2016
Utrip mesta · moda · moška moda

Zakaj dedki vedno nosijo pletene jope? Zaradi tega se marsikateremu fantu in moškemu ne zdi potrebno, da bi izgubljal čas z nakupom takšne jope in raje poseže po kakšni drugi alternativi. A ni vse tako črno. Moške pletene jope so lahko videti odlično tudi na mlajših moških, in da vam to dokažemo, smo izbrali moške pletene jope 2016, v katerih nedvomno ne boste videti kot dedek.

Izbrali smo moške pletene jope 2016, v katerih boste modni in mladostni. Nekatere so primerne za vsak dan, druge spet za bolj posebne priložnost, v nobenem primeru pa niti približno ne spominjajo na vašega dedka ali pa namigujejo na to, da ste izgubili modni kompas. Medtem ko vam bodo tajlirane jope iz kašmirja dajale eleganten videz, bodo bolj ležerne jope poudarile vaš občutek za modo in plastenje oblačil.

PREBERITE ŠE: Ti moški dokazujejo, da je stil večen!

Galerija – moške pletene jope 2016

Moške pletene jope 2016: River Island; 40,00 €Odpri galerijo

moški krzneni plašči Moški krzneni plašči 2016: Najbolj trendi plašči te zime moske modne jakne Modne moške zimske jakne 2016, ki vas bodo pošteno (o)grele Zelena, črna, bež, oranžna - Gre skupaj! Modni mash-up št. 1: Hillbilly* no more** Ti moški dokazujejo, da je stil večen! · · · ·