BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Gotovo ste že slišali pritoževanje moških, kako slabe voznice so ženske. Zakaj? Zato ker jim uspe nanesti maskaro, medtem ko vozijo? Mogoče zato, ker nimajo tako težke noge, ko pride do pospeševanja? Ali pa je to samo moški ego in prikrivanje dejstev, da tudi njim na cesti velikokrat ni najlažje? Samo poglejte si te moške, ki so nedvomno veliko, veliko slabši vozniki kot pa ženske.

Moški, ki mu je uspelo narediti nesrečo 2,5 metra od tal.

Policija je v Connecticutu ustavila očitno pijanega moškega, a ta je odpeljal dalje. Ko ga je policija poskušala ujeti, je zapeljal s ceste, poletel v zrak in se zaletel v zgradbo. Seveda je skočil iz avta in pobegnil. Policija ga je pozneje izsledila v bolnišnici.

Moški, ki je delal za bivšega ameriškega predsednika Baracka Obamo.

Tudi voznik t. i. zverine, avtomobila ameriškega predsednika, se je nekje ‘zataknil’. Predstavnik tajne službe je povedal, da se pri tem nihče ni poškodoval. No, mi se ne strinjamo. Prav gotovo je poškodovan ego voznika.

Mlad moški, ki je preveč zaupal GPS-u.

Moški je preprosto slepo zaupal navodilom GPS-a in pri tem zavil v napačno smer. Zaradi tega so se zaleteli kar štirje avtomobili. Tudi policistom je razložil, da je bil kriv GPS. Mislite, da so ga kaznovali?

Moški, ki so ga morali s helikopterjem dvigniti s kozje stezice.

37-letni Robert Ziegler ni imel razloga, da ne bi zaupal svoji navigacijski napravi, ki ga je zapeljala na kozjo stezico. Seveda ni razmišljal, da to ni prava pot, dokler ni bilo prepozno oziroma dokler ga GPS ni opozoril, da naj obrne. Ker to ni bilo več mogoče, so morali na pomoč poklicati helikopter, ki je kombi dvignil s kozje stezice in ga odpeljal na varno.

Moški, ki je pustil, da mu pobegne avto … in delo.

Leta 2014 je varnostna kamera ujela moškega, dostavljavca FedExa, ki mu je pobegnil dostavni avtomobil. Voznik najbrž nikoli več ni pozabil zategniti ročne.

Moški, ki mu ni uspelo najti New Jerseyja v ZDA.

Moškega so ujeli, ko je previdno vozil po stopnicah. Mimoidočemu je zaupal, da išče hotel v New Jerseyju, do sem ga je pripeljal GPS. Tako sram kot stopnice so moškega prisilili, da je poklical vlečno službo. Če je kdaj našel New Jersey, ne vemo.

PREBERITE ŠE: 20 bizarnih in ponesrečenih pakiranj in napisov na embalažah izdelkov

Moški, je postal žrtev ‘prenizkega’ mostu.

The Canopener Bridge je še eden od tistih mostov, kjer morajo vozniki paziti na višino vozila. Na to očitno ni bi pozoren ta voznik tovornjaka. Pred mostom je sicer dovolj obvestil o primerni višini vozil, toda videti je, da se še vedno najde kdo, ki jih ne upošteva.

Moški, ki je pri parkiranju dobesedno uporabil roke.

Bočno parkiranje ni najbolj preprosto, to vemo vsi. Nekateri ga opravijo mojstrsko, medtem ko drugim ne uspe niti po letih in letih prakse. Tale moški je očitno eden od tistih, ki so v avtošoli ‘prešpricali’ nekaj učnih ur, saj njegovo bočno parkiranje nima smisla. Dva mimoidoča sta se dobro nasmejala, potem pa sta se odločila pomagati, in sicer tako, da sta avto dvignila in ga premaknila na parkirno mesto.

Gospodič, ki je povozil bratca.

Dobre ali slabe vozne navade se začnejo razvijati že v otroštvu. To je poskusil tudi tale gospodič, le da pri tem ni pomislil, da bo povozil starejšega brata, ki se je nič hudega sluteč igral na travi.

Moški, ki se je odločil za večerjo pri sosedih.

Robert Wynn se je odpravljal na večerjo z ženo, ko je pristal na sosedovi strehi. 80-letna soseda je bila v času nesreče doma in na srečo ni bila poškodovana. Robert je moral še enkrat opraviti vozniški izpit.

Moški, ki je nekaj videl.

Ko je Andy Lee House leta 2009 s svojim Bugatti Veyronom zapeljal v laguno, je trdil, da ga je zmedel pelikan in je zato pristal v vodi. Nikoli ni pomislil, da bo nekdo nesrečo posnel in naložil na YouTube. Kot vidite, ni nikjer nobenega pelikana. Andy Lee House očitno le ni bil tako slab voznik, ampak le ‘lopov’. Poskusil je namreč izvesti zavarovalniško goljufijo in pri tem potopiti svoj milijon evrov vreden avtomobil.

Moški, ki je svoj poltovornjak peljal na sprehod.

Nek Anglež se je precej osmešil, ko je poskušal svojo Toyoto spraviti skozi ozko pešpot, ker naj bi mu celo nekdo zagotovil, da bo to mogoče. Pred pešpotjo so bila obvestila, da avtomobilom nanjo ni dovoljeno, a to voznika ni ustavilo. Mimoidočim je tako priredil pravi spektakel. Ko je videl, da ne bo šlo dalje, je splezal skozi okno, zgrabil kolo in pobegnil … do puba.


cover-planeti Nasa odkrila 7 planetov, izjemno podobnih planetu Zemlji odpustili so jo Odpustili so jo, ker je preveč privlačna Donald Trump kot trolček Donald Trump kot goli trolček rexfeatures_437851b Koliko tehtajo ljudje po svetu? · · · · · · · ·