moški krzneni plašči
Utrip mesta · moda · moška moda

Če rečemo krzneni moški plašči, na kaj pomislite? Zvodnike, Macklemora, Cruello de Vil? Ampak vsi plašči niso tako ‘mimo’. Krzneni moški plašči so pravzaprav lahko precej elegantni in ‘stajliš’, da ne začnemo o tem, kako znajo biti topli. Tukaj je nekaj top krznenih moških plaščev in jaken 2016, v katerih ne boste videti kot ogromni medvedi (ali zvodniki). Pa brez skrbi, vsi izbrani ‘looki’ imajo dodatke iz umetnega krzna.

Ne, v teh moških krznenih plaščih 2016 se ne boste počutili kot zvodniki, niti vam ne bo nerodno. Krzneni plašči so namreč dobili obliko jakne parka, bomberja, plašča pea coat in drugih. Tako so dokazali, da ne znajo biti le topli, temveč tudi elegantni in ‘stajliš’, kar je popolna zimska kombinacija. Pripravili smo izbor moških krznenih plaščev 2016, ki so narejeni iz umetnega krzna oziroma so takšni tudi vsi krzneni dodatki.

PREBERITE ŠE: Modne moške zimske jakne 2016, ki vas bodo pošteno (o)grele

Galerija – moški krzneni plašči 2016

Moški krzneni plašči 2016: Asos; 106,66 €Odpri galerijo

moske modne jakne Modne moške zimske jakne 2016, ki vas bodo pošteno (o)grele Zelena, črna, bež, oranžna - Gre skupaj! Modni mash-up št. 1: Hillbilly* no more** Ti moški dokazujejo, da je stil večen! moški modni trendi 2016 Moški modni trendi 2016: kaj ne sme manjkati v moški omari to jesen? · · · · ·