1205008_1_1_10
Utrip mesta · moda · moška moda

Moška moda za pomlad in poletje 2016 prinaša nazaj tradicionalne barve, moderne oblike in veliko nepričakovanih modnih dodatkov, ki bodo prišli prav v vročih mesecih, še prej pa se boste moški zavili v bomberje. Kaj vas torej čaka to pomlad in poletje?

Moške omare se polnijo nekoliko počasneje kot ženske. A to še ne pomeni, da moški ne sledijo/sledite modnim trendom. Letos se vračajo tradicionalne barve, veliko je modre in bele, pričakujete pa lahko tudi veliko modnih dodatkov, ki presenečajo v obliki zapestnic, torbic in nahrbtnikov ter seveda sončnih očal. Tukaj modni trend ostaja skorajda nespremenjen; še vedno so “in” leseni okvirji, večne “raybanke”, “lenonke” in polarizirana stekla. Nekaj živahnosti lahko garderobi dodate tudi z različnimi printi in vzorci ter seveda posebnimi suknjiči in palazzo hlačami.

PREBERITE ŠE: Ženski modni trendi za pomlad/poletje 2016

Modne moške trende za pomlad/poletje 2016 si lahko ogledate v galeriji.

Pulover SMOGOdpri galerijo
Moške geekovske obleke Oppo Suit Oppo Suit: vrhunske moške obleke za geeke cover-bacham-hm H&M: vsak je lahko moden kot David Beckham/Modern Essentials 2016 PicMonkey Collage Poroka 2016: moderni ženin Večne moške frizure Večne moške frizure: moške frizure, ki ne gredo nikoli iz mode · · ·