shutterstock_206587726
V zraku · odnosi

Če je vaša draga nenehno slabe volje, se jezi in bi se rada prepirala, je čas, da razmislite o svojem početju.

Jasno, sliši se, kot da je vedno moški vsega kriv, toda morda vaše početje resnično vpliva na njeno razpoloženje. Fantje, razmislite o svojem vedenju v teh štirih situacijah, ki se vam morda zdi normalno, vaši dragi pa gre močno na živce.

Uporabljate elektronske naprave med pomembnim pogovorom

Morda se vam zdi nepomembno, a ne bi bilo slabo, da se osredotočite na stvari, ki vam jih draga razlaga. Takrat pozabite na naprave, ker boste le zanetili ogenj. S takšnim vedenjem ustvarite občutek, kot da vam ni pomembna in je ne spoštujete.

Pretiravate z ljubosumjem

Ljubosumje je čustvo, ki zna včasih biti dobro, je naravno in lahko ženski tudi laska, a ne smete pretiravatiAgresivnost ni isto kot ljubosumje v mejah zdravega razuma.

Skopi ste s komplimenti, ko jih želi slišati

Vsaka ženska si verjetno želi slišati besede hvale na račun svojega videzaobnašanja ali določenega početja. Če ste skopi s komplimenti, ste zašli na minsko polje.

Važite se pred prijatelji

Če ste razmišljali o tem, da bi se do vaše drage grdo obnašali pred prijatelji, lahko pričakujete, da jo ne bodo nikoli spoštovali. Le vprašanje časa je, kdaj vas bo zaradi tega pustila.

ŠE NEKAJ DRUGIH DEJANJ, KI JIH ŽENSKA TEŽKO PRENAŠA

  • sedite na ušesih
  • obljubite ji, da boste nekaj naredili, ampak tega ne izpolnite
  • sprašujete jo, zakaj je tako živčna
  • negativno govorite o njeni mami, o njeni družini
kristina-bratko-8gx77jAoXU8-unsplash (1) Čustveno močna ženska bo čas raje preživela sama kot pa v družbi nezrelih ljudi! 90966478_255736025459003_5098047533093546227_n Ljubezen v času koronavirusa: je to najbolj romantičen par na svetu? shutterstock_552015964 Ti stavki, ki jih izrečeš v postelji, te lahko spremenijo v najbolj poželjivo žensko na svetu! cleyton-ewerton-bZxonMGR3UQ-unsplash Ženske si ne želimo princa na belem konju, ki bo rešil naše probleme, ampak ljubimca, ki ne bo postal problem! ·