Moški pravijo, da imajo s takšnimi ženskami najsrečnejšo zvezo
V zraku · odnosi

V nasprotju s stereotipnimi prepričanji se vse več moških odloča za žene z večjimi prsmi, celulitom in drugimi polnimi oblinami – tako vsaj pravi najnovejša znanstvena študija.

Najnovejša študija psihologov z narodne univerze v Mehiki je pokazala, da so moški veliko srečnejši, če imajo ob sebi polnejše dame. Pa ne samo to. Ženske, ki imajo večji ITM (indeks telesne mase), so v očeh moških sposobnejše za reprodukcijo in vzgojo otrok, z njimi pa tudi lažje rešujejo težave.

Ne glede na to, kar pravijo študije, je ljubezen ljubezen in ni pomembno, kakšna je vaša konfekcijska številka. Vsak ima svoj tip osebe, ki ga privlači in pomembno je le tisto, kar čutite v srcu. Z oblinami ali brez – če ste našli svojo sorodno dušo, uživajte v ljubezni. :)

nosi obleke ki so enake umetninam Njene obleke se popolnoma ujemajo z umetninami, ki jih gleda Spomenik posvečen humorju. Meme rock: prvi spomenik, posvečen humorju Kakšna oseba si: to o tebi pove oblika tvojih ustnic Kakšna oseba si: to o tebi pove oblika tvojih ustnic Simulator poroda Reakcija moškega, ki s simulatorjem poroda izkusi porodno bolečino · · · · · ·