Moški s to lastnostjo težje najdejo dekle.
V zraku · odnosi

Osvajanje zna postati znanstvena fantastika, če moški počne vse tisto, česar ne bi smel. Očitno so priročniki za uspešne zmenke lagali, da imajo ženske rade moške, ki so …

Vsekakor si lahko štejete v dobro, če ste samozavestni in ne obstaja nobena stvar, zaradi katere bi podvomili vase. A ko gre za ljubezenske odnose, bi bilo dobro, da potegnete ročno zavoroSamozavest je dobra lastnost, a morate vedeti, kdaj je pravi čas, kraj in situacija, da jo izpostavite, sicer bo izzvala nasproten učinek.

Morda zveni, kot da je ta informacija za lase privlečena, a rezultati spletne raziskave na strani OkCupid so pokazali, da vam lahko samozavest pomaga pri spoznavanju novih oseb, vendar ne smete pretiravati. In ta fenomen se imenuje ‘Lake Wobegon’.

Spletna stran za zmenke OkCupid je v okviru raziskave anketirance razdelila v dve skupini ‒ mlajše (18‒22) in starejše uporabnike (45‒55). Analizirali so njihove pogovore in ugotovili, da mlajši in skromnejši moški prejmejo veliko več sporočil kot samozavestnejši posamezniki.

Tisti osebe, ki precenjujejo svoje sposobnosti, pogosto tudi izrabljajo druge ljudi zato, da bi pokazali, da so pametnejši in boljši ter lažejo, da bi osvojili nasproten spol, ugotavljajo na OkCupid.

Samozavestnejši moški se sicer pogosteje pogovarjajo na aplikacijah za zmenke, ampak imajo krajše pogovore kot skromnejši moški. Tako so ugotovili, da se samozavest z leti oblikuje in ker je mlajši moški še nimajo, imajo potrebo po dokazovanju in pretvarjanju.

shutterstock_726086221 Ko iščete partnerja za celo življenje, sta pomembni samo ti dve stvari shutterstock_453228295 8 stvari, ki se jih nikoli ne smeš reči partnerju 10 stvari, ki jih počne le popoln mož. 10 stvari, ki jih počne le popoln mož 4 značilnosti ženskarja, ki nikoli ne bo le tvoj 4 značilnosti ženskarja, ki nikoli ne bo le tvoj ·