44672734_283319652518077_7882693243839304074_n 2
Utrip mesta · moda · moška moda

Vas zanima, kakšni so stilski moški vodooporni čevlji 2019 ? April velja za enega vremensko najbolj muhastih mesecev v letu, zato bodo prišli še kako prav. Za vas smo pripravil nekaj modnih modelov, v katerih bodo vaše noge modne in suhe.

V nadaljevanju vam predstavljamo, kateri so moški vodoodporni čevlji 2019! Vodoodporni čevlji so, ne glede na to, ali govorimo o supergah, elegantnih čevljih ali škornjih, ključni pri zaščiti pred muhastim vremenom. Po zaslugi kosa obutve, ki se bo po robu postavil snegu in dežu, bodo turobni dnevi nemudoma postali nekoliko znosnejši.

Za vas smo pripravili seznam, na katerem so se znašli najboljši moški vodoodporni čevlji 2019. Za vsakogar se bo našlo nekaj: tako za tiste, ki iščejo obutev za sprehode po naravi, kot za tiste, ki potrebujejo čevlje za v službo.

Nike Classic Cortez

Na pomlad in poletje se lahko pripravite z legendarnim Nikeovim modelom. Ta vas bo prepričal z vodoodpornim zgornjim delom in protidrsnim podplatom.

nike.com
endclothing.com

The North Face ThermoBall Traction Mule IV

Preprosto oblikovani copati so namenjeni aktivnostim v naravi. Če niste pohodniški navdušenci, jih lahko na noge nataknete, ko se odpravite po nakupih.

thenorthface.com
endclothing.com

Nike Odyssey React Shield

Če želite s svojimi novimi čevlji vzbuditi nekaj pozornosti mimoidočih, so ti copati kot nalašč za vas. Med drugim se ponašajo s tehnologijo Nike React, ki omogoča večjo energijsko odzivnost.

nike.com
endclothing.com

Converse Chuck Taylor 1970s Hi Gore-Tex

V kolikor se ne morete odločiti, ali potrebujete visoke superge ali škornje, vam priporočamo, da posežete po kombinaciji obeh. Z nakupom teh čevljev znamke Converse nikakor ne morete zgrešiti.

converse.com
endclothing.com

Johnston & Murphy Waterproof Plain Toe Derby

Ko je govora o poslu, dež ne sme igrati pomembne vloge. Sprehod do pisarne se bo s temi čevlji tudi v deževnem vremenu izkazal za mačji kašelj.

johnstonmurphy.com
shop.nordstrom.com

Timberland 6-Inch Premium Boot

Timberland je po vsem svetu znan po svojih zimskih čevljih. Če iščete čevlje, s katerimi bi radi svojo nogo zaščititi pred vodo, je po vsej verjetnosti najboljši naslov.

timerland.com
shop.nordstrom.com

Hunter Original Insulated Commando Boot

Usnjeni škornji so odlična izbira za pohajkovanje v rahlem dežju. Tistim, ki se želijo zaščititi pred močnejšimi nalivi, raje svetujemo nakup robustnih gumijastih škornjev, kakršni so ti.

hunterboots.com
shop.nordstrom.com


moske kopalke 2019 Moške kopalke 2019: 5 top trendov za moške kopalke Najboljši moški dežni plašči 2019 Najboljši moški dežni plašči 2019: klasika za moške s stilom Moška sončna očala 2019: klasika se vrača! Moška sončna očala 2019: klasika je tudi letos hit! stilski moski cevlji 5 parov čevljev, ki jih mora imeti vsak moški s stilom · · ·