shutterstock_1313757938
V zraku · buzz buzz

Medtem ko ženske potrebujejo nekoliko več, da so spolno zadovoljene, moški preprosto niso kaj preveč ‘komplicirani’, saj jih že sama pomisel na spolnost spravi v ekstatično stanje. In čeprav si želijo, da bi bili zvezde svojega lastnega filma za odrasle, je realnost običajno daleč od tega.

Pri spolnosti imajo ljudje  običajno vsi visoka pričakovanja, ki pa se pogostokrat razblinijo kot milni mehurček. Sploh razrast filmov za odrasle je močno spremenil spolno življenje, ker vsiljuje ideale, izmika domišljijo in ustvarja seksualna pričakovanja. Realnost pa je daleč od fantazij!

To moške najbolj razočara med seksom:

Prehiter izliv. “Prisežem, da se mi to še ni zgodilo.” Kar je debela laž. Vsakomur se zgodi.

Ko se ženska prevali na posteljo in reče, “ali je to vse”. “Da, to je vse, draga. Bi rada, da izvedem še trik s kartami ali izdelam žirafo iz balonov?”

Dejstvo, da je resnični odnos daleč od tistega v filmih za odrasle. Spolnost je čudovita stvar, toda 80 odstotkov moški sanja o tem, da je njihova spalnica prizor iz film za odrasle.

Ko je ženska nema kot miška. Moški med odnosom potrebuje spodbudo. To ni nič drugače, kot če nekdo zate navija na tekmi. Zato od žensk pričakujejo vsaj malce stokanja, da vedo, da delajo prav.

Ko je ženska preglasna: Na eni strani so stokanje in kriki ugodja, na drugi strani pa so zvoki, ki bolj spominjajo na stokanje ranjenega jelena kot na zvok, ki boža moška ušesa.

Ko poskusite nov nenaveden položaj in pogrnete na izpitu: Čas je, da malce začinita dogajanje pod rjuhami in preizkusite seks položaj, ki ste si ga pred časom označili v Kamasutri. A kar se na prvi pogled zdi zabavna in razburljiva stvar, se hitro spremeni v človeško tekmo s samokolnico, na koncu katere kdo lahko konča še poškodovan.

Ko ženska reče, da velikost ni pomembna: Seveda je pomemba. Morda ne toliko za spolni odnos kot za moški ego.

Ko med seksom izgubijo erekcijo: Edino pravo opravičilo za omehčanje penisa je preveč seksa. Pri tem pa je treba poudariti, da krivda ne leži na strani ženske, s katero spolno občuje, in da to nima veze z njenim videzom. Moški se bodo namreč načeloma ljubili z vsem, kar jim bo dalo zeleno luč.

Ocenjevanje: Čeprav ženske zatrjujejo, da moških med spolnim užitkom ne ocenjujejo, se zdi, kot da ob postelji sedi seks žirija in ocenjuje vsako njegovo potezo. In ne, ne deli samih desetk.

Ko jih ženska skoraj takoj po odnosu vpraša, če bosta ponovila vajo: “Seveda, ni problem!” Žal pri moških stvar ne deluje tako. Dajte jim vsaj eno uro, da pridejo k sebi. Če pa ste po naključju naletele na moškega, ki bo kos takšnemu izzivu, ga nikar ne izpustite iz rok, saj ste v kremplje dobile pravega gladiatorja.

Nor spust Slovenca po jezu s kolesom Nor spust Slovenca s kolesom po 60-metrskem jezu, zaradi katerega boste imeli srce v hlačah Parodija na slike velikih slikarjev Zabavni kolaži z Mona Lizo in drugimi karakterji iz slavnih umetniških del velikih slikarjev PicMonkey Collage Instagram račun punčke Barbie kot parodija na “hipstersko” življenje Uspešni ste bolj kot se zavedate Šok! Ste vedeli, da ste bolj uspešni, kot ste prepričani! ·