Moto Rocker
Utrip mesta · otroci

Ali se vaš otrok rad igra s figurami motociklov? Če je vaš odgovor na to vprašanje pritrdilen, vam ponujamo edinstveno priložnost.

Svojega sina ali hčer lahko zdaj navdušite s prav posebnim motociklom, ki ga postavite kar v dnevni prostor. Moto Rocker, ki ga je oblikoval Felix Monza, spominja na pravi dirkalni motocikel. Prostornina njegovega motorja znaša 125 kubičnih centimetrov, ob tem pa ima tudi sprednjo in zadnjo luč. Na vašo srečo se otrok z njim ne bo mogel odpeljati v neznano ali celo ponesrečiti.

Sedež vozila je ročno izdelan. Pri njegovi proizvodnji je bilo uporabljeno usnje. Izbirati je mogoče med tremi modeli motocikla: Cafe, Brat in Track. Število konjskih moči je mogoče izmeriti po prav posebni metodi – nasmehu na obrazu malega dirkača.

Za nameček je ime voznika vgravirano v ohišje motocikla. Enako velja tudi za serijsko številko in lastnosti različice vozila.

Moto Rocker je namenjen otrokom od enega do štirih let starosti. Zasnovan je tako, da zdrži obremenitev do 50 kilogramov.

Galerija – Moto Rocker

Moto RockerOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Božična darila za otroke (do 10 let) troy-t-CwR42s9tSuQ-unsplash Najlepša stara slovenska imena za otroke, na katera smo čisto pozabili McLaren P1 McLaren P1 za vsak žep thumb__900x478_0_0_auto AERO barvice se vračajo · ·