motoped-survival-bike (1)
Utrip mesta · mobilno

Podobni motocikli namenjeni uporabi v najtežjih voznih razmerah ponavadi ponujajo obilo opreme, pozabljajo pa kako težko je vso to opremo prevažati. To pa ni težava pri motoped motociklu za preživetje, saj gre za zmes gorskega kolesa s primesmi enduro motociklov, opremo pa sestavljajo razno razni rekviziti za preživetje v naravi.

Motoped survival bike je odet v vojaške barve in zato, večina ob prvem pogledu nanj pomisli, da gre za pripomoček kakšne posebne boje enote, ampak v resnici gre za gorsko downhill kolo, ki so mu za premagovanje daljših razdalj dodali majhen bencinski motor. Uporabnik tako izbira način pogona, poleg lahkega in izredno trdnega okvirja pa posebnost predstavljajo tudi pnevmatike, ki so ponovno zmes tistih pri gorskih kolesih in enduro motociklih, namenjene pa so vožnji po najbolj zahtevnih terenih. Temu primerne so tudi prednje vilice z izredno dolgimi hodi.

PREBERITE ŠE: BMW R45 custom – retro je vedno “in”

Med ostalo opremo pa najdemo tudi: lok, zložljivo lopato, harpuno, tomahawk kladivo, svetilko, plezalno vrv, ročko za gorivo in še kaj bi se našlo. Posebnost pa predstavlja tudi GPS naprava, za čim lažjo orientacijo na neznanem teritoriju, pa naj bo to za sovražnikovo črto ali zgolj v najbližjem gozdu.

Odpri galerijo
Vector-W8-Twin-Turbo Vector W8 twin turbo – strah in trepet lambotov in ferarrijev Legend-Ettore-Bugatti-1 Bugatti veyron: za slovo različica, v čast ustanovitelja velikega Etore Bugattija singer-911-gray-12 Porsche 911 “Indonesia” – strupeni retro primerek Aston-Martin-Vantage-S-Roadster-2 Aston martin vantage S V12 roadster – preko 320 km/h “zgoraj brez”