cover-sotor
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · mobilno

Radi potujete z motociklom? Motoristi se pogosto znajdejo v situaciji, ko morajo zaradi slabih vremenskih razmer bivakirati. Če ste avanturist po duši, s seboj nosite šotor, a ko nimate časa iskati primernega prostora za postavitev, boste hvaležni, da s seboj prevažate ‘strešni’ šotor za motor MoBed, ki ga postavite kar na motorju.

Šotor na strehi avtomobila ni nobena novost, bolj redek pa je prizor, ko se šotor znajde na motorju. Prav to ponuja šotor za motor MoBed. Konstrukcija šotora je pričvrščena na ogrodje motorja, zato se ni bati, da bi vaš motor čez noč dobil noge.

PREBERITE ŠE: The Flying Tent – viseči šotor, bivalni šotor, viseča mreža in pelerina v enem

Vse, kar potrebujete za postavitev, so trdna tla, kjer lahko fiksirate svoj motor, za vse ostalo pa poskrbi motocikel. Če je dovolj uravnotežen, vam ni treba skrbeti, da bi se prevrnil. Trenutno je primeren le za motocikel BMW R1200GS (letnik 2004–2013).

MoBed – postelja na motorju:

MoBed – postelja na motorjuOdpri galerijo

3D LED luči Vojna zvezd 3D ambientalne luči Star Wars, ob katerih se bodo geekom zasvetile oči New Mac - sveča z vonjem po novem Macu. New Mac: dišeča sveča z vonjem po Applovem prenosniku Mac Nastavek za pipo Altered:Nozzle Altered:Nozzle – nastavek za pipo, ki obljubljan 98-odstotni prihranek vode Elysium ustvarja občutek breztežnosti. Elysium – breztežnostni stol, ki ustvarja občutek lebdenja · ·