Mountain view Glamping (Foto: Booking.com)
Utrip mesta · destinacija

Oddahnite si od vsakdana in zaužite pristnost narave! To je Mountain view Glamping, ki se nahaja v najbolj sončni vasi v Sloveniji!

Mountain view Glamping leži sredi imenitne narave v samem objemu gora – med Karavankami na severu in Julijskimi Alpami na jugu. Natančneje v vasici Dovje, ki velja za najbolj sončno vas v Sloveniji. Tukaj se boste naužili svežega zraka, prebudil pa vas bo pogled na najvišje slovensko gorovje. Za hišo je ogromen vrt, po katerem se lahko sprehodite, si naberete cvetlice ali si z jablane odtrgate svoje jabolko. Tukaj boste srečali tudi kakšno prijetno in prijazno živalico, ki vam bo nepričakovano polepšala dan. Vsaka hiška ima eno spalnico in zasebno zunanjo kopalnico s prho. Uporabljate lahko tudi žar.

Nastanitev je izvrstno izhodišče za športne in družabne aktivnosti. V poletnem času se lahko odločite za pohodništvo (neposredna bližina poti na Triglav, ogromno izhodiščnih poti do Julijskih Alp in Karavank), kolesarjenje (urejena kolesarska steza do Italije ali skozi Radovno na Bled), plezanje ( Ferata Mojstrana, Grančišče) ali za ogled naravnih znamenitosti (slap Peričnik, soteska Vintgar, Triglavski narodni park, naravni rezervat Zelenci, … ). V slabem vremenu lahko obiščete Slovenski planinski muzej, tisti z več poguma pa se preizkusite v sobi pobega v Bivaku. Tudi pozimi ponujajo veliko aktivnosti. Najbolj poznano je 2 kilometra oddaljeno smučišče v Mojstrani, odlična tekaška steza in drsališče. V času okoli božično-novoletnih praznikov pa vedno več obiskovalcev privabljajo že zdaj tradicionalne Žive jaslice v ledu.

Mountain view Glamping (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
ortenia-jost-gantar-izbor-80-mala Eko apartmaji Ortenia: razkošni glamping v naravi s šestimi zvezdicami Chalet Alpske sanje (Foto: Booking.com) Chalet Alpske sanje: rajska lepota nad Logarsko dolino 67296540_384525615537563_6853715481442989172_n Skrita od radovednih pogledov: čudovita plaža v bližini Opatije, kjer bi se lahko kopali celo poletje! Keltske hiške v Kampu Podzemelj (Foto: Booking.com) Edinstven glamping ob Kolpi: keltske hiške za romantičen oddih v dvoje · · · ·