BACK TO THE FUTURE – Movie Memorabilia Auction
Kulturni izbor · film

Ste zaljubljeni v sedmo umetnost? Ste nori na filme? Bi imeli artefakt iz Pulp Fictiona, Batmana ali kakšnega drugega filma? Potem 26. 9. 2017 ne zamudite edinstvene priložnosti.

Ne glede na to, kateri film vam je všeč, boste vsekakor našili kos zase na neverjetni dražbi Movie Memorabilia Auction, ki bo potekala 26. septembra v Londonu. Ponudbo filmskih rekvizitov si že lahko ogledate v živo. Trenutno je v izboru izdelkov, za katere boste lahko v okviru dražbe dražili, že 600 kosov.

Med kosi so se znašli tudi Julesova denarnica z napisom “Bad mother fucker” iz filma Pulp Fiction, pa bič Indiane Jonesa iz filma The Last Crusade ter slavne superge Nike iz filma Back to the Future.

Seveda pa to še ni vse … kupite lahko artefakte produkcij Star Wars, The Shining, Scarface. Izvor vsakega ponujenega kosa je bil temeljito raziskan in potrjen, tako da lahko ponudite svoj denar s popolnim zaupanjem, da gre za originale.

Galerija slik: Movie Memorabilia Auction

Indiana Jones – Movie Memorabilia AuctionOdpri galerijo

three-billboards-outside-ebbing-missouri 5 vrhuncev beneškega filmskega festivala, ki jih komaj čakamo! downsizing-movie-four Filmski napovednik: Krčenje (2017) Enemy 1 8 neobičajnih filmov za deževne dni FSF_Tsr1Sheet_RGB_0830_1 Fifty Shades Freed (2018): poroka, medeni tedni in ugrabitev ·