Klavir MPiano
Kulturni izbor · glasba

Klavir MPiano znamke Alpha Piano ima na dotik občutljivo klaviaturo, eleganten dizajn in prilagodljive karakteristike tipk. M v imenu pomeni, da gre za mehatroničen klavir, kar se nanaša na tipke, ki jim lahko prilagajamo ”trdoto”, čeravno se te ne pogrezajo, kot smo vajeni.

Klavir MPiano znamke Alpha Pianos je daleč od podobe klavirja, kot jo imamo v glavi. A ni zato nič manj vrhunski. Ravno nasprotno. Konkurenca se lahko skrije pred njim. Mehatroničen klavir omogoča izbiro med nešteto zvoki, na dotik občutljive tipke pa lahko individualno prilagajamo in koristimo za upravljanje.

PREBERITE ŠE: Playlista za službo – glasba, ki bo dvignila vaše razpoloženje v službi

Ob pogledu na klavir MPiano, ki je lahko koncertni klavir, sintesizer, cerkvene orgle in še marsikaj drugega, se bodo tisti, ki prisegajo na klasiko, verjeto zgrozili, za vse ostale pa odpira povsem nove možnosti in povsem novo uporabniško izkušnjo. Kar gledate je nagrajeni koncept (Red Dot Award 2016), ki pa drvi serijski proizvodnji naproti.

Klavir MPianoOdpri galerijo
evrovizija 2016 Evrovizija 2016: zmagovalka je Ukrajina s pesmijo 1944 / Jamala evrovizija2016 Evrovizija 2016: finalni večer izbora za pesem Evrovizije 2016 picevrovizija Evrovizija 2016: drugi polfinalni večer bo nastopila tudi Slovenija Motivacijska playlista za službo Playlista za službo – glasba, ki bo dvignila vaše razpoloženje v službi ·