Multiluminous – 3-v-1 tapete
Utrip mesta · dom

Multiluminous so v temi svetleče se tapete in tiskovine za steno, ki so v različnih svetlobnih pogojih videti drugače. Z njimi se prostor spremenite v čarobno deželo ali si za štirimi stenami pričarate zvezdnato nebo.

Multiluminous tapete in grafike so delo Bogi Fabian. Multiluminous je umetniška tehnika, ki kombinira fluorescentno in fotoluminescentno tehnologijo ter barve, ki jih je Fabianova razvila sama. Te pod različnimi svetlobnimi pogoji – pod naravno in ultravijolično svetlobo ter v temi – odreagirajo drugače in v prostoru ustvarjajo edinstven ambient.

PREBERITE ŠE: Pametni cvetlični lonček, ki sobne rastline zaliva sam

Unikatne grafike lahko prednaročite na platformi za množično financiranje Kickstarter (cene se začnejo pri 90 evrih), med njimi tudi grafiko mini Lune s 3D-učinkom, ki v temi žari kot prava Luna na nočnem nebu (25 evrov). Na voljo so motivi iz dopolnjujoče zbirke, lahko pa si zaželite čisto svojega. Na steno tapete bodisi pričvrstite z lepilom, lahko pa jih tudi obesite ali pribijete/privijete.

Galerija – Multiluminous:

Multiluminous – 3-v-1 tapeteOdpri galerijo
Market Square Tower - prozorni bazen na višini Prosojen bazen, v katerem plavate in hodite po zraku Otroška posteljica Ford Max Motor Dreams Ford z otroško posteljica, ki otroka uspava kot vožnja z avtom Gugalni skuter Vespa za otroke – vespa kot gugalni konjiček Viseča mreža Kinuu je tako lahka, da jo lahko vzamete povsod s sabo. Mobilna viseča mreža Kinuu · ·