Otroški stol Mushy
Utrip mesta · dom

Mushy je aktiven otroški stol slovenske izdelave, ki med omogoča krepitev hrbtnih mišic. Te so nujne za oporo hrbtenici. Vsi vemo, da so prva leta najpomembnejša za otrokov razvoj, posledice tega obdobja pa so vidne v prihodnosti. Iz tega dejstva se je rodil Mushy, ki je edini stol, ki ga bo kdajkoli zares potreboval vaš otrok.

Igrivi otroški stol Mushy, ki je dizajniran kot mušnica, je aktiven stol slovenskega porekla. Na njem otrok sedi podobno kot na terapevtski žogi. Pomaga mu pri krepitvi hrbtnih in trebušnih mišic, izboljšanju ravnotežja, koncentracije in kreativnost ter ga nauči, da se drži vzravnano.

PREBERITE ŠE: Vespa za otroke – vespa kot gugalni konjiček

Mushy je prvi model iz serije aktivnih stolov Active Chair. Ta nas ‘prislili’, da sedimo pravilno, to je vzravnano, z lovljenjem ravnotežja pa se krepi mišice, ki so pomembne za pravilno držo hrbtenice. Mushy je prvi stol s pozitivnimi učinki terapevtske žoge, ki pa jih še nadgradi. Otroka v pravilno držo prisili s krožnim gibanjem sedeža v vseh smereh. Primeren je za otroke stare od 2 do 8 let. Z njim se navadi na pravilno držo pri sedenju, kar bo ostalo v njegovi podzavesti za prihodnja leta. Sključena drža namreč s seboj prinaša številne zdravstvene težave. Izdelan je iz vrhunskih materialov (vzdržljiva jeklena/lesena konstrukcija, stimulativna trava, penast sedež in pralne prevleke), naročite pa ga lahko že za 197 evrov.

Galerija – aktivni otroški stol Mushy:

Otroški stol MushyOdpri galerijo
Owlet Smart Sock 2 – pametne nogavičke za dojenčke Owlet Smart Sock 2 – pametne nogavičke za dojenčke Multiluminous – 3-v-1 tapete Multiluminous – spremenite prostor v mistično deželo Market Square Tower - prozorni bazen na višini Prosojen bazen, v katerem plavate in hodite po zraku Otroška posteljica Ford Max Motor Dreams Ford z otroško posteljica, ki otroka uspava kot vožnja z avtom · · · · ·