Muzo - oaza miru in tišine
V zraku · tehnologija · gadgeti

Hrup je spremljevalec sodobnega življenja. Vzbuja nemir, moti človeka in škoduje njegovemu zdravju. Ne morete zaspati zaradi glasnih zvokov na ulici ali delati zaradi vsega direndaja v pisarni? Omislite si Muzo, napravo, ki izničuje hrup in omogoča, da okoli sebe ustvarite pravcato oazo miru in tišine.

Zvočno onesnaževanje (tudi onesnaževanje okolja s hrupom) ima lahko posledice tako zdravstvene kot vedenjske narave. Žal pa je hrup postal spremljevalec sodobnega življenja. Hrupno je doma, v pisarnah, v restavracijah, na ulicah … Včasih si zato želimo le malce miru, malce tišine, ki pa jo je težko najti. Nič več! Spoznajte Muzo, akustično napravo, ki deluje na osnovi protivibracijske tehnologije (AVT), ki preprečuje vibracije bližnjih predmetov, poleg tega pa uporablja posebno tehnologijo, ki izničuje hrup ter ustvarja realistične zvoke, kot je zvok narave.

Izbirate lahko med tremi načini – Serenity, Sleep in Secret. Prvega uporabite, če želite okoli sebe ustvariti tišino, drugega, če želite izboljšati kakovost spanca, in tretjega, če želite, da je vaš pogovor zaseben. Muzo namreč okoli vas ustvari navidezen zvočni mehurček, ki blokira zunanje zvoke in ‘zakodira’ vaše.

PREBERITE ŠE: iBand+ je trak, ki omogoča, da nadzorujete svoje sanje

Muzo je nedavno petkrat presegel zastavljeni cilj na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer lahko svojo ”oazo miru in tišine” naročite za 170 evrov.

Muzo upravljate prek pametnega telefona.Odpri galerijo

Športni kameri GoPro Hero5 GoPro Hero5 – vodoodporna športna kamera, ki uboga glasovne ukaze Niceballs Niceballs: produktivni ste lahko tudi, če se ne igrate s svojimi jajci EEG trak iBand+ vam omogoča, da prevzamete nadzor nad sanjami. iBand+ je trak, ki omogoča, da nadzorujete svoje sanje Zapestnica Lvl LVL – prva zapestnica, ki meri raven (de)hidracije telesa ·