Motocikel MV Agusta Ballistic Triden
Utrip mesta · mobilno

Če bi motocikle delili na dobre in slabe fante, bi bil MV Agusta Ballistic Trident zagotovo Darth Vader med motocikli! Gre za predelavo motocikla MV Avgusta Brutale 800 RR, pod katerega se podpisuje tajvanski Rough Crafts.

Rough Crafts je tajvansko podjetje, ki se ukvarja s predelavo motociklov. Nazadnje jim je znamka MV Agusta dostavila svoj 798-kubični trivaljnik Brutale 800 RR, iz katerega je Winston Yeh ustvaril pravcato umetnino na dveh kolesih.

PREBERITE ŠE: BMW HP4 Race: najbolj ekskluziven BMW motocikel bo imel Akrapovičev izpuh

Maska motorja, vredna maske Dartha Vaderja, je tako kot preostanek karoserije izdelana iz ogljikovih vlaken, prednja obloga pa je poklon nekdanjim dirkalnikom. Stoji na 17-palčnih pnevmatikah Pirelli Diablo Superbike, zlatim detajlom pa načelujejo pozlačene vilice Öhlins FGR. Zavore je prispeval Beringerf. Motocikel zmore 140 konjskih moči pri 13.000 vrtljajih.

Galerija – MV Agusta Ballistic Triden:

Motocikel MV Agusta Ballistic TridenOdpri galerijo

Nova Opel Insignia Grand Sport (2017) Nova Opel Insignia Grand Sport (2017) – za ljubitelje lepega Motocikel Vanguard Roadster Vanguard Roadster – motocikel z drugega planeta Mercedes-Benz Digital Light Mercedes predstavil digitalne žaromete, ki lahko projicirajo prehod za pešce Lexus LIT IS Lexus LIT IS – limuzina, prekrita z 41.999 LED-diodami · ·