Ob nakupu naglavnega seta Samsung Gear VR boste zdaj dobili kontroler.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Samsung Gear VR s kontrolerjem širi Samsungov VR-ekosistem in uporabnikom omogoča lažjo in večjo vključenost ter poglobljenost v vsebino navidezne resničnosti tako pri igrah kot pri video vsebinah. Zaobljeni in ergonomsko oblikovani kontroler zagotavlja optimalno igro in udobnost. Samsung je dodatek prvič pokazal na sejmu MWC 2017.

Samsung Gear VR je dobil brezžični kontroler, ki omogoča nadzor z eno roko in boljšo interakcijo giba z minimalnim premikom glave za še udobnejšo uporabniško izkušnjo. In kaj kontroler prinaša? Sledilna tablica zagotavlja hitrejšo izbiro in interakcijo z VR-aplikacijami, omogoča številne oblike gibanja (možnosti izbiranja, podrsa, opustitve, nagiba …), preprostejši dostop do ukazov (tipka domov, tipka nazaj, tipka za glasnost), sprožilec nudi izboljšano igralno izkušnjo, trak na kontrolerju pa zagotavlja varen in čvrst prijem.

PREBERITE ŠE: MWC 2017: tablici Samsung Galaxy Tab S3 in Galaxy Book

Gear VR s kontrolerjem se lahko pohvali z 42-milimetrsko lečo, 101-stopinjskim vidnim poljem in tehnologijo za nadzor popačenja, merilnikom pospeška, žiroskopom in magnetnim senzorjem. Podpira mikro USB in priključek tipa C. Novi Samsung Gear VR je kompatibilen z napravami Samsung Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6 in S6 edge.


Prenosna vetrna turbina za polnjenje telefona Micro Wind Turbine Prenosna vetrna turbina za polnjenje pametnega telefona v naravi Simultani prevajalnik ili ili – simultani prevajalnik, ki ruši jezikovne ovire Senstone Senstone – naprava, ki zapisuje vaš govor Bluetooth adapter za slušalke Jack Jack žične slušalke naredi brezžične · · · · · ·