Lovilec pajkov
Utrip mesta · dom

Se bojite pajkov? Verjetno večino zmrazi že, ko pajka samo omenimo, kaj šele ko ga dejansko zagledate. Eden takih, ki se je pajkov bal na smrt, je bil sin irskega izumitelja Tonyja Allena, ki pa je odkril popolno rešitev za bližnja srečanja s pajki – pripomoček, ki ga je poimenoval My Critter Catcher. S tem lovilcem pajkov boste ne le brezskrbno odstranili pajka, ampak ga pri tem tudi ne boste poškodovali!

Se bojite pajkov? Potem je pripomoček, imenovan My Critter Catcher, kot nalašč za vas. Z lovilcem pajkov boste lahko pajka odstranili z varne razdalje (dolg je 65 centimetrov) in brez stika s členonožcem. Izumitelj tudi obljublja, da pripomoček pajka ne poškoduje, kar je dobra novica za vse živalske pacifiste.

PREBERITE ŠE: Hovr – pripomoček za nezavedno porabo kalorij med sedenjem

In kako My Critter Catcher deluje v praksi? Stisnete ročaj, da se ščetine razprejo, locirate in spustite ročko, da dlačice nežno zagrabijo pajka (ali katero drugo žuželko). To omogoča, da ga brez kakršnekoli panike odnesete izven hiše ali šotora. Ker pa vemo, da sta teorija in praksa dve povsem različni stvari, ob nakupu dobite tudi umetnega pajka, da lahko zadevo potrenirate, preden gre zares. Bi imeli tak pripomoček v svojem domu? Dobite ga na tem naslovu: mycrittercatcher.com.

Ogledalo Naked je tudi merilnik aktivnosti Naked – ogledalo, ki vrača več kot le odsev Kuhinjski pult z nevidnim koritom Nevidno kuhinjsko korito Ikea predstavila novo urbano kolo Sladda Ikea predstavila urbano kolo Sladda Zložljiva mizica Ta-bl Ta-bl: zložljiva mizica za pod roko