MV5BMTc5NTU2NDQ5Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMDIxMjk2Mw@@._V1_SY1000_CR0,0,1767,1000_AL_
Kulturni izbor · film

Priljubljena serija Igra prestolov se v letošnjem letu poslavlja. Njeni oboževalci pa si lahko vendarle nekoliko oddahnejo, saj na zaslone kmalu prihaja serija, v kateri bodo srečali junake iz Gospodarja prstanov.

Snemanje nove Amazonove serije, ki se osredotoča na dogodke pred začetkom legendarne filmske trilogije Gospodar prstanov, se bi naj avgusta začelo na Škotskem. Ob tem velja omeniti, da so bili vsi trije filmi v celoti posneti na Novi Zelandiji.

Da Amazon z novo serijo misli resno, dokazuje informacija, da bi ji naj namenil proračun neverjetne milijarde dolarjev. To pomeni, da se bo v knjigo rekordov vpisala kot najdražja serija v zgodovini televizije. Ustvarjalci bodo morali kar 250 milijonov dolarjev odšteti telesu Tolkien Estate, ki upravlja s premoženjem slavnega pisca J. R. R. Tolkiena.

V vlogi scenaristov se bi naj preizkusila Patrick McKay in John D. Payne. V kolikor bo vse potekalo v skladu s pričakovanji, bo serija izšla leta 2021. Zaenkrat vam lahko zaupamo še, da se bo zgodba na otoku Numenor odvijala v Drugem veku Srednjega sveta.

Kdo bo zmagal v finalu Igre prestolov? Znanost ima odgovor! Kdo bo zmagal v finalu Igre prestolov? Znanost ima odgovor! 4 napovedi, kaj se bo zgodilo v naslednji epizodi Igre prestolov, ki ti bodo postavile dlake pokonci 4 napovedi o drugi epizodi serije Igra prestolov, ki ti bodo postavile dlake pokonci Igra prestolov To je najdražji prizor s smrtjo v Igri prestolov Maja v kinu se boste prepustili filmskim pustolovščinam! Maja v kino na filmske pustolovščine ·