Večnamensko slovensko orodje MyPocketMaster
Utrip mesta · dom

MyPocketMaster je večnamensko orodje slovenske izdelave, ki nadomešča številna orodja. Uporabljate ga lahko kot odpirač, prenašate pa ga lahko kar na obesku za ključe. Projekt je na Kickstarterju od 7. decembra. V enem dnevu je zbral petino sredstev.

Ste siti dejstva, da za vsako opravilo potrebujete svoje orodje? Potem MyPocketMaster prihaja kot naročen. Gre za najmanjše večnamensko orodje na svetu slovenske izdelave. Vsebuje izvijač, rezilo ter odpirač steklenic in pločevink, nanj pa lahko namestimo različne nastavke, ki ga spremenijo v različna orodja, kot so na primer ključi imbus in torx. Ne enem koncu ima oster rob, s katerim lahko prerežemo vrv.

PREBERITE ŠE: Cepilnik za drva Stikkan – ko sekanje drv postane elegantno opravilo

“Pri oblikovanju MyPocketMaster orodja je bil cilj, da ustvarimo orodje, ki je preprosto kul, majhno, dovolj močno in kar je najpomembnejše, da je funkcionalno. Verjetno niste niti pomisli, da lahko ima tako majhno orodje toliko funkcionalnosti. Enostavno ga imejte na ključih, da bo na voljo vesčas za uporabo,” so povedali snovalci orodja MyPocketMaster.

Dodajajo še, da ima titan, iz katerega je orodje narejeno, najvišje razmerje med trdnostjo in težo izmed vseh kovin, je izjemno odporen proti koroziji in nestrupen. Iz vseh teh razlogov so se odločili za ta material.

MyPocketMaster že lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter, kamor se podaja decembra 2016. Dogajanje spremljajte tudi na mypocketmaster.com.

Galerija – večnamensko orodje MyPocketMaster:

Večnamensko slovensko orodje MyPocketMasterOdpri galerijo

Sveča, ki kaže sredinca Sveča, ki kaže sredinca Urejen delovni kotiček pripomore k naši učinkovitosti (Foto: Shutterstock) Pisalne mize, ki iz domače pisarne naredijo prestiž Vertical_bike_lift_Features Parkis – pokončni nosilec za kolo, ki kolo obesi sam Cepilnik za drva Stikkan Cepilnik za drva Stikkan – ko sekanje drv postane elegantno opravilo · · · ·