Na 15 umetninah slikar prikaže, kako ljudje s slabim vidom vidijo brez očal.
V zraku · buzz buzz

Če ste se kdaj spraševali, kako ljudje z zelo slabim vidom vidijo svet okoli sebe, ko snamejo očala ali leče, se boste s tem pogledom pobližje srečali v teh oljnih slikah.

Osebe, ki nimajo težav z vidom, si ne morejo predstavljati zamegljenega pogleda na svet, ko ljudje snamejo očala ali leče. Tu pa je umetnik Philip Barlow, ki je ustvaril serijo oljnih slik, ki živo prikazujejo boj tistih, ki imajo težave s slabovidnostjo.

Barlowove slike so na prvi pogled videti kot fotografije, ki niso v fokusu, a ta hiperrealistična umetnost odlično prikazuje zamegljen učinek, ki ga imajo ljudje s slabim vidom vsak dan.  V galeriji slik je približno prikazano, kako je živeti z motnjo vida.

Galerija slik – Kako vidijo slabovidni?

Kako vidijo ljudje s slabim vidom?Odpri galerijo
shutterstock_697947241 Iskreni triki vodovodarja, s katerimi bo vaše življenje lažje in boste prihranili denar christopher-campbell-107917-unsplash 7 stvari, ki jih v življenju ne moreš nadzorovati in za katere je prav, da jih pustiš za sabo gardie-design-social-media-marketing-563667-unsplash V teh šestih državah imajo zaposleni neverjetno dolge odmore za malico BeFunky Collage 15+ stvari, ki so bistveno večje, kot se nam zdijo na prvi pogled · · · · ·