Namakanje v juhi ramen
V zraku · buzz buzz

Ljubezen Japoncev do juhice s testeninami je šla morda malce predaleč. Spa center Yunessan namreč ponuja namakanje v kopeli, napolnjeni z juho in rezanci!

Ramen je postal sinonim za japonsko prehrano, zdaj pa si ga lahko privoščite ne le kot okusno juhico, pač pa tudi kot kopel! Spa center Yunessan v kraju Hakone namreč ponuja namakanje v juhi ramen. Namesto z vodo je masažna kad namreč napolnjena z okusno juho in rezanci, namakanje pa naj bi imelo prav tako kot uživanje juhe pozitivne učinke na telo.

PREBERITE ŠE: Kopanje v pivu: pivska kopel v Avstriji

Če vam ni do namakanja v juhi (če pa že, ne pozabite s seboj vzeti kopalk!) ali pa vam je do Japonske predaleč, si lahko nenavadno kopel privoščite v sosednji Avstriji, kjer v gradu Starkenberg na avstrijskem Tirolskem (Tarrenz) ponujajo pivsko kopel.

Galerija – kopel v ramen juhi:

Namakanje v juhi ramenOdpri galerijo

Lust for Life Lust for Life: kratkometražni skejterski film, posnet v Ljubljani Prikupne živalce s puloverji Tudi živali zebe, mar ne? Prikupne živali v puloverjih. ulične fotografije Poglej si te ulične fotografije, posnete v pravem trenutku! Soba dr. Hannibal (Escape Room Maribor) Escape Room Enigmarium odslej tudi v Mariboru · · · ·