from-the-moment-you-get-off-the-elevator-the-space-seems-bright-and-airy
Utrip mesta · arhitektura

Pričenjamo s tednom dni odkrivanja sveta domiselnega notranjega dizajna spletne sedmerice velikanov Twitter, Google, Facebook, Instagram, Foursquare, Dropbox in Airbnb. Strmeč k viziji vlaganja v sproščeno delovno okolje za dobro počutje svojih zaposlenih, prinašajo neznanski navdih in spodbudo za ostala podjetja.

Če smo mislili, da je Google poskrbel za neverjetno raznolikost prostorov, je Foursquare šel še korak dlje. Namreč njihove newyorške pisarne so bolj kot enoten skupek podobe podjetja, vsaka posebej, popolnoma svet zase. Kot se za mojstra “chek-inov” spodobi, se tako lahko sprehodimo skozi galaktično črnino, igrivost živahnih barv, klasiko 50. let, pikčasti minimalizem in celo pristno afriško divjino. Vse skupaj pa je povezano v videz večstanovanjskega voajerizma. Ni kaj, v takih pisarnah bi z veseljem vsak dan stisnili “check-in”.

Odpri galerijo
Prostorno mikro stanovanje Mikro stanovanje na Manhattnu, ki po prenovi izpade prostorno inside-facebook-take-a-tour-through-the-social-networks-new-york-city-headquarters Na obisku pri 7 spletnih velikanih: Facebook specimen-hornlings-in-Instagram-HQ-office-by-Geremia-Design-San-Francisco Na obisku pri 7 spletnih velikanih: Instagram 1811356aa Na obisku pri 7 spletnih velikanih: Google · · ·