Na pralnem stroju, mizi ali na hodniku? Pomembno je, da ni rutinsko
V zraku · odnosi

Čemu vam bo postelja, če imata mizo? Če lahko prenese vajino težo, jo izkoristita za misijonarski položaj ali različico, v kateri so vaše noge na njegovih ramenih. Hormonom se bo odpeljalo.

Če se ljubita daleč od spalnice, naj bi se sproščali hormoni, ki povečujejo poželenje in strast. Ni pomembno, kje in kako, pomembno je le, da razbijeta monotonijo. Vnesita barvitost v vajino seksualno življenje in se ne omejujta. Celotno stanovanje  vama je na voljo!

Strast na tleh

Obrnite se s hrbtom navzgor, sklonite se in položite dlani na tla. Od zadaj naj vas prime okoli pasu, vi pa izkoristite dlani na tleh za to, da obdržite ravnotežje.

Prepletena na kavču

Partner naj se usede na kavč in se nanj nasloni s hrbtom. Usedite se mu v naročje, nato pa noge obesite okoli njegovega vratu. Za oporo dlani položite na tla.

Na kuhinjski mizi

Hladna miza bo še bolj pognala kri po vajinih žilah. Usedite se na mizo, partner pa naj gre med vajine noge. Pustolovščino lahko še bolj popestrite tako, da se postavite v položaj mačke, partner pa naj vas od zadaj drži za boke. Lahko se tudi uležete na mizo, kolena pa namestite na svoje prsi.

Skupaj v kadi

Partner naj se uleže in s hrbtom nasloni na eno stranico kadi. Vi se usedite naj, svoje gležnje pa ovijte okoli njegovih nog. Nagnite se naprej, roke naslonite na steno. Igrajta se z vročo in mrzlo vodo, ki vaju bo še bolj ‘podžgala’.

Dobre vibracije

Ideja, da ležite na pralnem stroju med tem, ko ta pere, je verjetno nenavadna. A naj bi vplivala na boljše doživljanje orgazma.

Izkoristita steno

S hrbtom se naslonite na steno in dvignite eno nogo – lahko jo tudi naslonite na kakšen kos pohištva. Primite se za njegova ramena. Da bi ljubljenje bilo še bolj intenzivno, stiskajte mišice medeničnega dna, kot da izvajate Keglove vaje, saj bo to doprineslo k večjemu zadovoljstvu.

Na hodniku

Najbolj vznemirljivo mesto za spolne vragolije je hodnik. Občutek, da bo nekdo vstopil, vpliva na divjanje hormonov. Obrnite se proti vratom, stegnite se in se z rokami opirajte na vrata. Partner naj bo za vami in naj vas drži za boke.


Dan po razhodu: kaj napisati bivši ljubezni potem, ko sta se razšla Dan po razhodu: kaj napisati bivši ljubezni potem, ko sta se razšla Tega ne smeta početi med poljubljanjem! Tega ne smeta početi med poljubljanjem! Imej se rada: tega nikoli ne smeš narediti zaradi moškega Imej se rada: tega nikoli ne smeš narediti zaradi moškega 7 kreativnih idej, kako praznovati vajino obletnico Ideje za praznovanje vajine obletnice, s katerimi ne bosta zgrešila · · ·