priscilla-du-preez-ocY2jXVSz88-unsplash
V zraku · astrologija

V življenju so stvari, ki so vredne vaše energije, a še več jih je, pri katerih jo po nepotrebnem izgubljate.

Kako se odzivate na skrbi? Se obremenjujete po nepotrebnem?

Preverite, ali se nagibate k temu, da preveč razmišljate, ali vse jemljete bolj z levo roko?

Kozorog

Tako so osredotočeni na svoje cilje, da nimajo časa, da bi jih skrbelo za malenkosti. Prestraši jih le razmišljanje o neuspehu.

Strelec

Sprejemajo spremembe in cenijo izzive, zato se nikoli ne bodo počutili tesnobne. Vedno gledajo na svetlo stran. Strah jih je pretiranega načrtovanja in izgube svobode, kar bi uničilo njihovo ustvarjalnost.

Škorpijon

Bolj ali manj nikomur ne zaupajo. Previdni so, bojijo se izdaje, laži, in o tem nenehno razmišljajo.

Tehtnica

Prizadevajo si za pravičnost in kompromise. Strah jih je, da se ne bodo odločili prav. Stalno tehtajo in premlevajo, razmišljajo, in ko se končno odločijo, dvomijo, da so sprejeli najboljšo odločitev.

Devica

Preveč razmišljajo. Nenehno razmišljajo. Vse mora biti popolno, vsaka podrobnost, sicer se počutijo tesnobno in zaskrbljeno.

Lev

Odlično se počutijo, če so v središču pozornosti. Redko jih skrbi, kaj si ljudje mislijo o njih, ponosni so na to, kar so. Bojijo se ponižanja, zasmehovanja in izgube pozornosti.

Rak

Močno ljubijo in ščitijo svoje bližnje, nenehno razmišljajo o njihovem počutju. Bojijo se poraza, zato ne marajo tveganja. Ne zaupajo ljudem, še posebno če čutijo, da imajo ti slabe namene.

Dvojčki

Počutijo se udobno v različnih družabnih situacijah, a včasih je okoli njih ena sama nevrozna energija, saj si naložijo preveč bremen in jih skrbi, da bodo koga razočarali. V nekaj minutah se bodo iz očarljivega in klepetavega sogovornika spremenili v nemirnega in tihega.

Bik

So potrpežljivi in praktični. Ne obremenjujejo se, če se stvari ne dogajajo hitro. Raje delajo vse počasi. Razumejo, da ni vse vredno njihovega truda in časa. Strah jih je, da bi ostali brez ljubezni in denarja.

Oven

Skrbi jih, ali bo vse šlo tako, kakor so si zamislili, saj so prepričani v svoj uspeh. Zato se počutijo malce nelagodno. Če se vse ne izide, kakor so si želeli, bodo zelo razočarani.

Ribi

So zaupanja vredne osebe. Po nepotrebnem se obremenjujejo s skrbmi, ki sploh niso njihove. Kadar menijo, da ne obvladujejo zadev, so občutljivi in živčni.

Vodnar

So globoki misleci, zato jih včasih skrbi za stvari, na katere ne morejo vplivati. Strah jih je izgube finančne stabilnosti, poniževanja, bolezni in revščine.

alireza-esmaeeli-XjQKt_f2dl8-unsplash Njihove obljube so prazne: 6 astroloških znamenj, ki jim ne gre zaupati shutterstock_1043507080a Erotični horoskop: igrice, ki ga privlačijo glede na njegov astrološki znak joelvalve-mdHhDFAnOPQ-unsplash Astrologi so presodili: to astrološko znamenje ima največ možnosti, da si uniči razmerje! ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash (1) 10 življenjskih načel vsakega astrološkega znamenja: priznajte, da je res! · ·