Najboljše fotografije National Geographic 2016
V zraku · buzz buzz

National Geographic se ni izneveril dolgoletni tradiciji in je tudi letos objavil najboljše fotografije leta. Najboljše fotografije leta 2016 po izboru svetovno znane poljudnoznanstvene revije so bile izbrane iz nabora 2.290.225 fotografij, ki jih je v aktualnem letu posnelo 91 fotografov.

Fotografije, posnete za National Geographic, nikoli ne razočarajo. Ameriška poljudnoznanstvena revija že skoraj 130 let velja za sinonim za najboljše fotografije našega planeta. Oglejte si galerijo s fotografijami, ki so jih izbral za najboljše v letu 2016. Ne bo vam žal!

PREBERITE ŠE: National Geographic: najbolj priljubljene fotografije leta 2015

Naboljše fotografije 2016 po izboru revije National Geographic:

NebraskaOdpri galerijo

Prepiri Moški razkrili, zaradi kakšnih malenkosti so se nanje razjezila dekleta Brezgotovinsko plačevanje Južna Koreja se želi znebiti kovancev in preiti izključno na brezgotovinsko plačevanje Forbes: YouTube zaslužkarji 2016 Najbolje plačani zvezdniki na YouTubu 2016 Ljudje se te bodo zapomili: triki, ki te v trenutku spremenijo v najočarljivejšo osebo v prostoru Ljudje se te bodo zapomili: triki, ki te v trenutku spremenijo v najočarljivejšo osebo v prostoru · · · ·