GOOVIS-Cinego-G1
V zraku · tehnologija · gadgeti

Cinego pričara izjemno izkušnjo virtualne resničnosti. Omogoča vam ogled različnih videovsebin in igranje videoiger v IMAX-tehnologiji. Naprava, ki jo namestite na glavo, bo pred vaše oči projicirala zaslon, ob tem pa boste imeli občutek, da se nahajate v resničnem svetu.

Inovacijo je zasnovala podružnica podjetja Shenzen NED Optics Goovis. S Cinegom se boste lahko sprostili ob popolni zasebni dogodivščini.

Naprava uporablja operacijski sistem Android 4.4. Ponuja aplikacije, kot sta denimo YouTube in Netflix, prav tako pa si lahko ogledate katerikoli film ali televizijski šov, ki ga predhodno naložite na Cinego. Ne skrbite, prostora za shranjevanje je dovolj – kar 32 GB. Če ga potrebujete več, boste imeli na voljo še prostor za Micro SD-kartico.

Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji računalniških igric. Cinego se lahko z HDMI-priključkom poveže z igralnimi konzolami Playstation 4, Xbox One in Nintendo Switch. Baterija bo zdržala približno 4 ure in pol, nahaja pa se v upravljalniku, ki ga uporabljamo skupaj z naglavnim setom.

Cinego tehta le 200 gramov. Oblikovan je tako, da preprečuje hitro utrudljivost očesa. V želji, da zniža izpostavljenost kratkovalovni svetlobi, uporablja AMOLED-zaslon.


maxresdefault Mymanu Clik: postanite poliglot 0_olympus_newpen_keyvisual_with_bg_white_img_1200 Kamera Olympus Pen E-PL9: klasični dizajn v vsej svoji veličini maxresdefaulti Najboljši ultralahki prenosniki 2018 1000-500-citymagazine-cover (5) Garminov vizir Xero A1i Bow Sight za izjemno natančno streljanje · · · ·