unnamed (1)
V zraku · buzz buzz

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob do 31. decembra ponuja Praznični bob. 2014 minut pogovorov in 2014 SMSov v vsa slovenska omrežja za le 11,90 evrov.

K temu je za 5 evrov možno dodati tudi 1 GB prenosa podatkov. Ob ohranitvi obstoječe številke, seveda. Za najbolj navdušene pa nagradna igra Praznični bob.

Nagradno vprašanje: Kateri paket za 11,90 evrov ponuja 2014 minut pogovorov in 2014 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja?

a) Decembrski bob
b) Praznični bob
c) Ledeni bob

Nagradna igra je zaključena.

Nagrade

• mobilni telefon Samsung E1200, z vključeno bob SIM kartico s prednaloženo vrednostjo za 100 minut pogovorov ali 100 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja
• bob SIM kartica s prednaloženo vrednostjo za 100 minut pogovorov ali 100 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja
• bob rokavica s strgalom za led

Nagrado mobilni telefon Samsung E1200 prejme Zvonka Lokar. Bob SIM kartico s prednaloženo vrednostjo za 100 minut pogovorov ali 100 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja prejme Irena Ivanovič. Bob rokavico s strgalom za led pa dobi Barbara Lipold. Čestitke.

Neverjetna zgodba deklice Tippi Neverjetna zgodba deklice, odraščujoče v divjini Afrike Avtomobil iz lego kock Čisto pravi avtomobil iz lego kock, ki dejansko pelje cover-prazna-skatla Popolno darilo je lahko tudi prazna škatla s polnim sporočilom cover-mačke-darila Idealna darila za vse ljubitelje mačk · · ·