Chewy Hipo
Utrip mesta · dom

Malčki, pozor, umaknite se, v mestu je nov Hipo! To odlično in uporabno darilo za vse male nadobudneže je že z malo sreče lahko vaše. Pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in že boste v igri za eno od treh žvečljivih igrač Chewy Hipo. In kaj sploh je Chewy Hipo? Chewy Hipo je naraven, navihan in žvečljiv otroški prijatelj. Je igrača in naravno grizalo, ki dojenčka spodbuja k raziskovanju in s tem krepi njegove čute.

Chewy Hipo je mehka in žvečljiva igračka z mehko teksturo in številnimi deli, primernimi za žvečenje, ustvarjena za blaženje neprijetnega občutka in bolečin pri izraščanju zobkov. Prikupni Hipo stimulira vse čute in je izdelan iz mehkega, naravnega in 100-odstotnega kavčuka, njegova oblika, različna tekstura in vzorci pa spodbujajo malčka k igranju. Zaradi naravnega kavčuka ima prijeten in pomirjajoč vonj, ob stisku zapiska, kar pomaga pri razvoju sluha, istočasno pa lahko otroka spravi v dobro voljo.

PREBERITE ŠE: Kako darilo zaviti hitro in preprosto

Chewy HipoOdpri galerijo

Z dodanim trakom z ježki lahko Chewija enostavne spnete na varnostni pas, voziček, avtomobilski sedež … in tako poskrbite, da se ta ne izgubi in ostane vedno pri malčku.

Nagradna igra je zaključena.

Pravilni odgovor na vprašanje ‘Iz kakšnega materiala je narejen Chewy Hipo?’ se glasi B: iz 100-odstotno naravnega kavčuka.

Nagrado prejmejo Albinca Štefe, Mateja Kosi in Jernej Kovač. Iskrene čestitke! Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti.

Stoli "Shopping Bag" Reciklaža s stilom: nakupovalne vrečke preobražene v stole Izdelki za ljubitelje knjig Praznična darila za knjižne molje, ki pa niso knjige Minimalistični sestavi za dnevno sobo Minimalistične stenske omare za sodobne dnevne sobe Najlepše okrašena božična drevesa Ideje, kako okrasiti božično drevo · ·