Drsanje ne Bledu
V zraku · buzz buzz

Letošnjo zimo bo dogajanje na Bledu popestrilo romantično in elegantno drsališče z najlepšim razgledom in pestrim dogajanjem. Vabimo vas, da sodelujete v naši nagradni igri in z vso družino drsate zastonj. V uporabo boste dobili tudi drsalke, in ker ne sme noben obisk Bleda miniti brez kremšnite, vam bodo Sava hoteli Bled v Kavarni Park podarili tudi 4 blejske kremne rezine.

Bled se že od nekdaj ponaša s slovesom ene najbolj romantičnih destinacij v Evropi. V skladu s tem so Sava hoteli Bled v sodelovanju s podjetjem Lucky Luka in arhitektko Petro Volavšek ter ob podpori lokalne skupnosti pripravili koncept romantičnega drsališča na prostem, ki je letos umeščeno na teraso Kavarne Park. In tako je nastalo elegantno drsališče na prostem z najlepšim razgledom na Bledu.

Ne glede na to, ali se bodo obiskovalci podali na miganje na ledu z družino, v dvoje ali v družbi prijateljev, jih vse do 28. februarja 2016 čakajo pestra doživetja na ledu in ob njem. Pripravljajo zabavna doživetja: hokej z metlami in curling z likalniki za zaključene skupine, salsa zmigovanje na ledu, posebej zabavna je Podjetniška curling liga, zabavno tekmovanje v priljubljenem curlingu pa je odlična zamisel tudi za družinski timbilding ali druženje s prijatelji. Novost je tudi možnost praznovanja rojstnih dni na ledu.

PREBERITE ŠE: Slovenska drsališča: kje lahko drsamo v Sloveniji?

Z malo sreče lahko drsanje na najbolj romantičnem drsališču v Sloveniji okusite tudi brezplačno, saj Sava hoteli Bled podarjajo družinsko drsanje z izposojo drsalk + 4 originalne blejske kremne rezine v Kavarni Park. Vse, kar morate storiti, je, da odgovorite na spodnje vprašanje in upate na malce sreče pri žrebu.

Nagradna igra je zaključena:

Pravilni odgovor na vprašanje ”Kje je postavljeno Blejsko drsališče z razgledom?” se je glasil: Terasa Kavarne Park.

Nagrado prejme Metka Žumer. Iskrene čestitke! Nagrajenka bo o nagradi obveščena po elektronski pošti.

PicMonkey Collage Philippa Rice: ljubezen se skriva v vsakdanjih stvareh PicMonkey Collage Koledar Red Hot 2016 – v glavni vlogi seksi rdečelasci PicMonkey Collage Fotografije, ki dokazujejo, da so imeli ljudje nekoč več stila PicMonkey Collage Tukaj je Pirellijev koledar 2016! · ·