gorenje_bine-volcic_2
Sponzorirano · Utrip mesta · kulinarika

Gorenje in Bine Volčič predstavljata novo generacijo vgradnih aparatov Gorenje, ki bodo pripravo, tudi tistih vrhunskih in izvrstnih, jedi spremenili v preprosto. V prihajajočem mesecu bomo tako predstavili nekaj odličnih funkcij aparatov in pa recepte, ki nam bodo v pomoč pri uvodnem spoznavanju z novo generacijo pečic Gorenje. Do 31. julija bo potekala tudi nagradna igra, ki nam lahko prinese spletni kuharski tečaj na portalu kuharskega mojstra Bineta Volčiča.

Gorenje že več kot 60 let proizvaja visokokakovostne gospodinjske aparate, sledi slovenski tradiciji, evropskim vrednotam in sodobnim trendom ter tako ostaja med vodilnimi proizvajalci gospodinjskih aparatov v Evropi. Ker se želi še bolj približati uporabnikom in njihovemu sodobnemu življenjskemu slogu, usmerjenosti k zdravemu načinu življenja ter pripravi vrhunske hrane v domači kuhinji, so se odločili za sodelovanje z priznanim kuharskim mojstrom Binetom Volčičem, ki pri svojem kuhanju sledi slovenski tradiciji in ji dodaja ščepec sodobne kulinarike.

Nova generacija standardnih in parnih pečic, kuhališč in kuhinjskih nap je preprosta za uporabo ter vsakomur omogoča vrhunske rezultate pri pripravi okusnih in zdravih jedi. Tekom meseca vam bomo tako predstavili pet odličnih funkcij nove generacije vgradnih aparatov Gorenje ter dodali še recepte, da bomo lahko skupaj pripravljali izvrstne jedi.

PREBERITE ŠE: Recept: Slastna pečena čompa – nova generacija kuhinjskih aparatov Gorenje & chef Bine Volčič

Ne pozabimo! Do 31. julija bo potekala nagradna igra, kjer bomo lahko z odgovorom na enostavno vprašanje zadeli enomesečni spletni kuharski tečaj na portalu chefa Bineta Volčiča.

Nagradno vprašanje:

V koliko korakih poteka koračno pečenje?

A) V sedmih korakih
B) V petih korakih
C) V treh korakih

Nagradna igra je zaključena.
1-mesečni dostop do portala binevolcic.si prejmejo: Nejc Lisac, Lara Lukšič, Sara Stroj.
Majico Gorenje prejmejo: Erika Arzenšek, Maruša Lemut, Peter Topolovec.
Predpasnik Gorenje prejmejo: Bojana Cerovšek, Katja Jenič, Lea Majcen.
Nagrajenci bodo o prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti.

Lubenica v naravnem sodčku. Poletna osvežitev: lubenica iz sodčka PicMonkey Collage Kaj jesti v vročih poletnih dneh? PicMonkey Collagečompa Recept: Slastna pečena čompa – nova generacija kuhinjskih aparatov Gorenje & chef Bine Volčič IMG_1641 Slovenec Matjaž Cotič si je prikuhal vrhunski rezultat ·