dan_za_11_i_love
Utrip mesta · zdravje & lepota

I Love … nam za neskočno poletje prinaša čudovito dišeče kopeli, izdelke za nego telesa po kopanju in druge lepotne proizvode, ki nam s svojo čutnostjo, mehkobo in slastnimi dišavami prikličejo nostalgične spomine, čustva in užitke preteklih počitnic na plaži. Med vsemi sodelujočimi v nagradni igri bomo podarili pet izdelkov, pet dišečih novosti I love …

Svojemu telesu ponudimo čudovito kremno, nadvse dišečo in čutno mehkobo s priznano lepotno blagovno znamko I love …, koža bo po uporabi izredno mehka, negovana ter obdana s prijetnim vonjem po svežem sadju, sladoledu z okusom vanilije, meti in čokoladi, sveže stisnjeni limonadi in kokosovih piškotih … Mamljivo mar ne?

Vsem, ki boste sodelovali v nagradni igri, bomo podarili pet dišečih novosti znamke I Love … , ki bodo polepšale in odišavile to poletje.

Nagradno vprašanje:

Kako bomo dišali to poletje z I LOVE …?

A: po zelenem čaju
B: po svežem sadju
C: po paradižnikih

Odpri galerijo

Nagradna igra je zaključena

Nagrajenci nagradne igre I Love … so:

1. Ida Tamše, osvežilna vodica za telo
2. Veronika Budna, gel za tuširanje
3. Tjaša Cerar, Lip Gloss
4. Maja Dernovšek, čistilna krema za roke
5. Neli Štampohar, Lip Gloss

Marilyn-Monroe-At-The-Beach-1280x960-23613 Lepotne skrivnosti Marilyn Monroe o-DENTIST-FILLING-facebook Bo tudi zobozdravnike načel zob časa? Kremni piling Afrodita Clean Phase z zrnci iz marelice in alantoinom, cena: 5,40 evra.
www.kozmetika-afrodita.com Nepozabno razkošje Print Nagradna igra: I love … dišeči izdelki za nego telesa · ·