nagradna igra 2
Utrip mesta · zdravje & lepota

Aktivirano oglje že 2000 let uporabljajo v medicini, saj slovi po svojih izrednih razstrupljevalnih lastnostih, zadnje čase pa se ga vse bolj uporablja tudi v lepotni industriji. Podjetje Karbonoir, d. o. o., je v Slovenijo pripeljalo nov izdelek, ki je plod starega znanja in tradicije.

Gre za aktivirano oglje iz kokosovih lupin, ki na popolnoma naraven in varen način vašim zobem povrne njihovo naravno belino. Za ljubitelje živali imamo dobro novico, saj oglje ni testirano na živalih. Vegane pa bodo prepričale 100-odstotne naravne sestavine, saj oglje pridobivajo iz kokosovih lupin.

Več o izdelku si lahko preberete na karbonoir.si.

Nagrada

1x 50 ml lonček Karbonoir aktiviranega kokosovega oglja za beljenje zob + 2 zobni ščetki iz pšenice in reciklirane plastike s ščetinami iz bambusovega oglja.

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenka je Katja Gomboši, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

shutterstock_296395484 15 živil, ki jih lahko jeste še in še, pa se ne boste zredili playlist Najboljše skladbe za dober spanec shutterstock_377350915 Ali lahko vegeterijanski krožnik prepolovi debelost? mediaspeed8353 Beesecret: naravna kozmetika s čebeljim strupom · ·