PicMonkey Collageeubos
Utrip mesta · zdravje & lepota

Želiš bolj gladko, čvrsto, napeto kožo z manj gubic? Strokovnjaki so odkrili učinkovino, ki stimulira medcelično komunikacijo. Sposobnost tega procesa so dokazali za izvleček čebulice žafrana, tako v in vitro kot tudi v in vivo kliničnih študijah. Izjemen rezultat je merljiv z mehkim botoks učinkom. Izvleček čebulice žafrana pa tudi je v inovativnem kompleksu imenovanem DermCom, ki je glavna sestavina kreme Eubos Hyaluron Perfect Night Repair!

DermCom je me drugim prejel tudi nagrado za inovativnost in učinkovitost. Eubos Hyaluron Perfect Night Repair poleg dokazano učinkovitega izvlečka iz čebulice žafrana (v kompleksu DermCom) vsebuje tudi druge pomembne sestavine, ki bistveno pripomorejo k temu, da je koža bolj napeta, polna, navlažena, regenerirana in gladka.

  • Hialuronska kislina ima sposobnost vezave vode, in sicer več kot 1000­krat lastne mase vode. V kozmetičnih izdelkih to prispeva k hidraciji kože, torej ohranja njeno vlažnost. Prav tako prispeva k mladostnemu videzu kože, saj vpliva na tvorbo novih kolagenskih vlaken.
  • Karitejevo maslo kožo nahrani, pomirja, regenerira celice in vlaži.
  • Baobab kožo vlaži in obnavlja, jo napne in osveži.
  • Avokadovo olje kožo hrani, utrjuje, mehča in vlaži.
  • Hibiskus deluje protivnetno, kožo mehča in vlaži.
  • Izvleček rjavih alg krepi učinek hidrolipidne zaščitne plasti, ohranja vlago v povrhnjici in podaljšuje vlažilni učinek.
  • Arganovo olje vlaži, hrani in obnavlja kožo.

PREBERITE ŠE: Eubos Hyaluron Perfect Night Repair – inovativna rešitev za gubice

Nagrajen DermCom kompleks in skrbno izbrana kombinacija sestavin so pokazali revolucionarne rezultate že po samo dveh tednih uporabe. Izjemen 3D lifting učinek je dosežen zaradi dokazano večje sinteza kolagena in elastina v dermisu.

P.s.: Če slučajno ne boste imeli sreče z žrebanjem, so pri Lekarni Žužemberk poskrbeli za to, da ob nakupu dveh krem dobite eno gratis, poštnina pa je pri nakupu ene kreme z uporabo kupona brezpostnine3D brezplačna!

Nagradna igra je zaključena.

Nagrajenke so: Mojca Adamlje, Irena Turk in Mia Majerr. O nagradi jih bomo obvestili po e-pošti.

eubos 1 Eubos Hyaluron Perfect Night Repair – inovativna rešitev za gubice Philipsov depilator Satinelle Prestige za mokro in suho uporabo Nagradna igra: Philipsov depilator Satinelle Prestige za mokro in suho uporabo Crocsi škodujejo zdravju Crosci so škodljivi za vaše zdravje – nad Crocse še pediatri Sončne opekline Kako ublažiti sončne opekline – domače sredstvo za oskrbo opeklin ·