NOVO_Kolekcija za soncenje Jenipapo_IMAGE
Utrip mesta · zdravje & lepota

Prišel je čas toplejših dni, ko nas sončni žarki hitro zvabijo na svež zrak. Pri tem pa moramo poskrbeti za ustrezno zaščito kože. Odkrijte Jenipapo – novo L’ Occitanovo kolekcijo za zaščito obraza in telesa pred sončnimi žarki. Formule s svežo sadno-cvetno dišavo učinkovito ščitijo kožo pred poškodbami zaradi UV-žarkov in jo tudi negujejo. Še preden vas poljubi poletno sonce, sodelujte v nagradni igri, v kateri bomo štirim izžrebanim srečnežem podarili Zaščitno olje za telo Jenipapo SPF 15, 150 ml in Olje za prhanje Jenipapo, 250 ml.

Brazilska pokrajina kar kipi od raznolikosti in bujnosti. V tej neverjetni obilici naravnih danosti je L’OCCITANOVO oko ujelo sadno drevo jenipapo, ki uspeva v samem srcu Brazilije, v pokrajini Cerrado. To izjemno drevo raste neverjetno hitro, da bi preraslo ostala drevesa in se dotaknilo sončnih žarkov, ki mu dajejo življenjsko energijo. Ko se pomlad preveša v poletje, zlati cvetovi drevesa jenipapo razsvetlijo pokrajino Cerrado in prepojijo ozračje z omamno zeleno cvetno-sadno dišavo.

Prav to mogočno drevo je navdihnilo L’OCCITANE pri snovanju kolekcije za zaščito obraza in telesa pred sončnimi žarki – JENIPAPO.

Nagradno vprašanje

 Od kod izvira nova L’OCCITANOVA kolekcija za sončenje Jenipapo?

A: iz Argentine
B: iz Brazilije
C: iz Kostarike

Sodelujejo lahko le naši sledilci na Facebook strani. Nam slediš?

Nagradna igra se zaključi 19. maja 2014.

Nagradna igra je zaključena

Nagrajenci nagradne igre L’ Occitane Jenipapo so:

Mateja Zandar
Uroš Medved
Katja Ovsenik
Kaja Sajko

cover-do-boljse-koze Kako do najlepše polti v našem življenju nobel.cos Spoznajte pelikuro – novo storitev Biolage za naše lase 463679637 Izbira eko živil še nikoli ni bila tako preprosta Spa Resort Novi Vinodolski Kvarner – po zdravje