naslovna-fotka-1000x500px-Lisca-Selection-Emotion (1)
Utrip mesta · moda · ženska moda

Nagradna igra Lisca za komplet spodnjega perila Lisca Selection je zaključena. Na dnu članka najdete ime tokratne nagrajenke. Iskreno čestitamo!

Letošnja jesen bo obarvana s čutnostjo, ki se skriva v prav vsaki ženski. Ženstvenost, eleganca in udobje se odražajo v perilu Lisca in Cheek by Lisca, ki ga lahko kombinirate tako za poslovni vsakdan, sproščene popoldneve ali posebne večerne priložnosti.

Za boljše počutje v svoji koži in večjo samozavest bi morala vsaka ženska kdaj poseči po zapeljivem spodnjem perilu. Privoščite si model, ki ga kolekcija vaše garderobe še ni premogla, in začutite utrip, ki vam ga dajejo skrbno izbrani modrček, hlačke ali zapeljivi pasek.

Izbira modnega, udobnega in zapeljivega perila bo z nežnim dotikom na vaše telo polepšala še tako turoben jesenski dan.

Nagradna igra je zaključena, izžrebali smo srečnega nagrajenca. To je postala:

STAŠA KAMPLET

Nagrajenki iskreno čestitamo, o nagradi bo obveščena tudi po elektronski pošti. Vsem ostalim želimo obilo sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

katerih ženskih oblačil moški ne marajo Katerih ženskih oblačil moški ne marajo? max and co miss juno torbice MAX&Co. Miss Juno: torbice, ki se jim ni mogla upreti niti Olivia Palermo ženske zimske jakne 2016 Modne ženske zimske jakne 2016, v katerih vas to zimo ne bo zeblo NOGAVICE ČEZ ČEVLJE Modni trendi 2016: najbolj vroč trend so nogavice čez čevlje ·