shutterstock_339080705
Utrip mesta · destinacija

Na predstavo v znamenito dresdensko opero, obisk najstarejšega botaničnega vrta v Leipzigu, po nakupih v München, na muzikal v Hamburg in na vrh kölnske katedrale. Nemška mesta privabljajo s številnimi dogodki in znamenitostmi, nad bivanjem v A&O HOTELS and HOSTELS pa bo navdušena tudi vaša denarnica.

Priljubljena nemška veriga ugodnih nastanitev A&O HOTELS and HOSTELS je bila ustanovljena leta 2000, danes pa z več kot 30 lokacijami v šestih evropskih državah velja za največjega neodvisnega ponudnika namestitev v Evropi, saj se lahko pohvali kar z 20.000 posteljami. A&O pod eno streho združuje hostle in hotele, gostom pa nudi udobno bivanje po ugodnih cenah, brezplačni brezžični internet, bogat samopostrežni zajtrk in še mnogo več. Namestitve A&O zaradi svojih odličnih lokacij v bližini glavnih železniških in avtobusnih postaj ter mestnih središč omogočajo preprost prihod in odhod z javnim prevozom, v neposredni bližini pa so tudi številne turistične znamenitosti.

Vikend s prijatelji, družinski izlet z vašimi najmlajšimi ali pa spontan obisk Leipziga še nikoli ni bil tako dostopen! Sodelujte in osvojite 3-dnevni oddih za vso družino (2 odrasla in 4 otroci do 17. leta) v hotelu & hostlu verige A&O Hotel & Hostel v Leipzigu in turistično kartico ugodnosti Leipzig-Card.

NAGRADNA IGRA

Odgovorite na vprašanje in z nekaj sreče osvojite 3-dnevni oddih za vso družino (2 odrasla in 4 otroci do 17. leta) v hotelu & hostlu verige A&O Hotel & Hostel v Leipzigu in turistično kartico ugodnosti Leipzig-Card.


shutterstock_484598368 10 zunajzemeljskih krajev, kamor lahko v 2018 potujemo shutterstock_553622428 Kam potovati v letu 2018? Hotel Plesnik, Logarska dolina: alpski ekološki velnes s čudovito arhitekturo Hotel Plesnik, Logarska dolina: alpski ekološki velnes s čudovito arhitekturo shutterstock_410379901 V teh državah je Airbnb cenejši kot hotel · · · ·