Nobu - torba z zamenljivim poklopcem
Utrip mesta · moda

Ime NOBU je akronim za idejo ”No Brand But You”, kar je bilo tudi vodilo pri snovanju koncepta “poštarke”, ki dobesedno nosi sporočila. Odgovorite na nagradno vprašanje in z malo srečo bo torba z enim poklopcem vaša!

Osnova iz filca je funkcionalne oblike, ravno prav velika in lahka, predvsem pa nosilka zamenljivih poklopcev, s katerimi spreminjaš videz torbe po lastnem okusu.

Razveseljivo je to, da nam ni treba premeščati vsebine iz ene torbe v drugo, če želimo spremeniti njen videz. NOBU ti za zelo zmerno ceno omogoča izbiro ustvarjalnih rešitev. Zbiraj, kombiniraj, menjaj …

PREBERITE ŠE: NOBU torba: torba z zamenljivim poklopcem

Ena torba  veliko videzov. NOBU je zabavna torba.

Nobu - torba z zamenljivim poklopcemOdpri galerijo

Nagradna igra je zaključena.

Pravilni odgovor se je glasil: B: Ker ima zamenljiv poklopec.

Torbo NOBU prejmejo Teja Komuškič, Jernej Kovač in Tjaša Urnaut. Iskrene čestitke! Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti.

Luksuzne ročne ure Filippo Loreti Filippo Loreti: luksuzne ročne ure, ki si jih lahko privošči vsak! Paul Mason je najbolj modni Božiček na svetu Paul Mason: najmodnejši Božiček na svetu PicMonkey Collage Nama za praznike vabi v svet spodnjega perila in parfumov Srbeči pulover Kako popraviti pikajoč pulover, da bo sanjsko mehak? ·