Vsestranska posoda Pyrex
Utrip mesta · kulinarika

Vrhunska posoda Pyrex® s 100-letno tradicijo zadovolji visoka pričakovanja ljubiteljskih in profesionalnih kuharjev. Visokokakovostno steklo kolekcije Pyrex® omogoča, da se jedi v pečici enakomerno zapečejo na visokih temperaturah, ponovno pogrejejo v mikrovalovni pečici ali zamrznejo v zamrzovalniku. Popoln odsev posode obenem poskrbi za modern in eleganten videz, primeren za serviranje še tako svečanih kosil. Edinstven material je poleg vsega tudi izjemno higieničen, saj ne vpija vonjav in okusov, njegovo čiščenje pa je preprosto. Komplet posod za shranjevanje živil podarjamo v nagradni igri.

Premium kolekcijo, ki jo najdete ekskluzivno na OMV bencinskih servisih, je oblikoval priznani britanski oblikovalec George Sowden, ki je brezčasnemu designu posode dodal tudi debelejše dno, zato Pyrex® za to kolekcijo nudi kar 20 let garancije. Vsi elementi steklene kolekcije so zaradi visokih standardov kakovosti izdelani v Franciji.

Vsi izdelki v kolekciji imajo 20-letno garancijo, litoželezna posoda pa kar doživljenjsko garancijo!

Ta posebna linija posode Pyrex® COLLECTION je na voljo samo na bencinskih servisih OMV v Sloveniji:

  • Z zbirnim kuponom, ki ga pridobite na naših bencinskih servisih in z 20 zbranimi bonus nalepkami, pri nakupu kolekcije prihranite do 65%.
  • Člani Kluba OMV Smile & Drive ugodnost nakupa enega izdelka uveljavite ob izročitvi zbirnega kupona z nalepljenimi 15 bonus nalepkami in unovčenjem 50 točk zvestobe iz vaše kartice zvestobe OMV Smile & Drive.
  • Bonus nalepke lahko zbirate od 16. februarja 2015 do vključno 24. maja 2015, kolekcijo posode Pyrex® COLLECTION pa lahko kupite do vključno 7. junija 2015.
  • Za vsak nakup v vrednosti nad 10 EUR na bencinskih servisih OMV prejmete eno bonus nalepko. Od 10 do 19,99 EUR prejmete 1 nalepko, od 20 do 29,99 EUR prejmete 2 nalepki. Za vsak nadaljnji nakup v vrednosti 10 EUR prejmete dodatno nalepko (vozniki večjih vozil prejmete bonus nalepko za vsak nakup nad 50 EUR).

Nagradno vprašanje:

Koliko let garancije imajo steklene posode Pyrex® COLLECTION iz akcije na bencinskih servisih OMV?

a) 20 let
b) 50 let
c) 100 let

Preverite celotno kolekcijo posode Pyrex® v akciji v galeriji

Vsestranska posoda PyrexOdpri galerijo

Nagradna igra je zaključena

Nagrado – komplet posod za shranjevanje živil Pyrex prejme Martina Brandsteter.

unnamed (1) Čokoladni atelje Dobnik – sladka pomladna bonboniera Pomlad ZaZajtrk Ekološka Kmetija Darja: Ekološko pridelana hrana in kozmetika iz naravnih sestavin iStock_000044312544_Medium Najbolj znane vrste kruha na svetu iStock_000010853841_Full Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Tartufova pravljica s šparglji ·