OPS   DIVA-879
V zraku · trend

OPS!OBJECTS, edinstven in barvit nakit OPS!OBJECTS je zapeljal že več milijonov modnih navdušenk in ljubiteljic modnih trendov po vsem svetu. Da bo zapeljal tudi tebe sodeluj v nagradni igri, kjer lahko z malo sreče in pravilnim odgovorom dobiš temno modro OPS!TENNIS zapestnico.

Poleg tako priljubljenih zapestnic, OPS!OBJECTS svoje kolekcije dopolnjuje tudi z urami, verižicami, trendovskimi ovitki za mobilne telefone in sončnimi očali. Izbirate lahko med rožastimi, pikčastimi, kockastimi, kristalčkastimi, kamuflažnimi in mnogimi drugimi igrivimi vzorci.

Za nagrado podarjamo 3 x temno modro OPS!TENNIS zapestnico.

Brezčasna in nepogrešljiva kultna zapestnica OPS!TENNIS je na voljo v vseh barvnih odtenkih. Telo iz silikona in vonjem vanilje in kristali Swarovski.

Nagradno vprašanje?

Koliko kristalčkov Swarovski vsebuje zapestnica  OPS!TENNIS?

A: 15
B: 21
C: 31

Nagradna igra je zaključena

Nagrado prejme:
1. Milica Medved
2. Nina Vogelnik
3. Katja Marolt

_DSC2564 - kopija Indi: Ko slovenski izdelki združijo funkcionalnost in modnost andy-bwarhol-bmarilyn-bmonroe-marilyn-monroe-330138174 Andy Warhol: Pop art ikona velka Passion Planner: osebni planer, s katerim bo organiziranje našega življenja popolno PicMonkey Collagei The Undress: modni in funkcionalni ženski produkt · ·