cover
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vaša lepota je ravno tako unikatna kot vaše sanje. Z Oriflamovimi edinstvenimi lepotnimi izdelki, narejenimi na Švedskem, so dali milijonom ljudi priložnost, da svoja življenja spremenijo na bolje. Ko ste videti dobro, se tudi dobro počutite. In ko se dobro počutite, lahko sežete po vaših sanjah. Za vas smo pripravili tudi nagradno igro, kjer lahko z malo sreče prejmete 5 Oriflame kompletov za sončenje.

Imajo več kot 40 let izkušenj, več kot 100 znanstvenikov, in to jim omogoča napredek. Neprestano iščejo rešitve in nove tehnologije, s katerimi ustvarjajo inovativne izdelke, ki so v koraku s časom in zadovoljijo potrebe uporabnikov.

Nagradno vprašanje

V kateri državi so zasnovali omenjeno blagovno znamko?

A) Norveška
B) Švedska
C) Danska

V nagradni igri bomo​ podarili 5 Oriflame kompletkov:

  • Sun Zone losjon za obraz in telo z visoko zaščito – zf 30

Učinkovito zaščiti z visokim zf. Hitro se vpije, saj vsebuje olja sončničnih semen, poleg tega pa tudi pomiri in navlaži kožo. Priporočljivo za občutljivo kožo in za prve dni na soncu. Vodoodporen.

  • Sun Zone 3-v-1 vlažilno negovalno mleko za po sončenju

Poletn​i​ koktajl z Aloe Vero ter vlažilnimi in hladilnimi sestavinami, ki bodo vaši koži povrnile občutek udobja. Pomaga ohraniti ten dlje časa, koža pa je po uporabi mehka in negovana.

Nagradna igra je zaključena

Nagrado prejmejo:
Sara Stroj
Tina Breskvar
Andrej Fabjančič
Nataša Hrovat
Katja Jevnikar Damijan

shutterstock_1050080960 Kako najlažje preživeti vroče poletne noči, če nimaš klime? Woman deciding between sweet and fruit Pozitivni učinki čokolade na zdravje, ki so znanstveno dokazani! iStock_000021542830_Large Trik: Kaj storiti, da modrci brez naramnic ne bodo zlezli ali padli dol? PicMonkey Collagestrobing Lepotni trend: senčenje obraza je out, trend je osvetljevanje obraza #contouring #strobing · ·