cmt-190830-fuksi-foto_royksopp6-coachella_2017
V zraku · buzz buzz

Potem ko je v prvih dveh izdajah postregel z eklektičnim naborom sodobnih muzik, ponudil izrazno in geografsko pester nabor domačih in mednarodnih ustvarjalcev pa tudi neglasbenih vsebin, #FUKsi – Festival urbane kulture Slovenija 2019 tudi v tretji izdaji sledi svoji začrtani poti: na zadnji počitniški vikend (30. in 31. avgust) bo z večernim block partyjem v Tobačni spet dvignil urbani utrip prestolnice z zelenim, trajnostno naravnanim povezovanjem ustvarjalnih energij na odru in pod njim.

Tretji Festival urbane kulture Slovenija – #FUKSi 2019 bo zadnji avgustovski petek v ljubljanski Tobačni gostil ‘bloc party’ z grammyjevcem, glasbeno in modno ikono, DAVIDOM MORALESOM, ter drugimi mojstri oldies goldies housa, ki nas bodo popeljali na ulice New Yorka 80. in 90. let. Sobotno druženje na najbolj vročem poletnem koncertnem prizorišču v prestolnici pa prinaša norveška serijska ustvarjalca radijskih hitov, RÖYKSOPP (So Easy, Eple, Remind Me, What Else Is There, The Girl and the Robot, Sordid Affair …). Uvertura v njun nastop bo prav posebna SLADICA, v kateri bosta DJ ZEDSU asistirala tudi trnovski maček KLEMEN KLEMEN in švedska pevka MARINA MARTENSSON. Zberite prijatelje, obujte se športno, dobro hidrirajte in ne pozabite na karte – v predprodaji so cenejše!

Nagradna igra je zaključena. 3×1 vstopnico za 2-dnevni festival FUKSi 2019 + afterparty v K4 z Markom Nastićem so prejeli:
Tara Možina
Živa Pirc
Gorazd Koderman Podboršek

Nagrajencem iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

BRIDGET-JONES Mojstri poljubov: 3 astrološka znamenja, ki se najbolj strastno poljubljajo shutterstock_1179701284 Tudi ti ponoči “žagaš”? Ta študija pravi, da se ljudje, ki smrčijo, hitreje starajo jayson-hinrichsen-zeF2788ZKLM-unsplash Sovraži laži: to astrološko znamenje velja za najiskrenejše Daj, čeprav imaš malo: modre besede Bude, ki ti resnično pokažejo pot Daj, čeprav imaš malo: modre besede Bude, ki ti resnično pokažejo pot · · ·