brivnik Philips serije 7000 - 2
Utrip mesta · zdravje & lepota

City Magazine in Philips sta vam pripravila izjemno nagradno igro. Osvojite lahko brivnik Philips serije 7000, ki je posebej namenjen moškim z občutljivo kožo. Ženske pa boste mimogrede rešile vprašanje glede darila za svojega najdražjega.

Sodobni hiter življenjski stil dopušča malo časa za urejanje, zato morajo biti naši pripomočki tudi naši tesni zavezniki: pametni, priročni in preprosti za uporabo, predvsem pa nam morajo biti v pomoč pri premagovanju izzivov, kot je občutljiva ali razdražena koža.

Električni brivniki za mokro in suho britje Philips serije 7000 so zasnovani posebej za občutljivo kožo, ki jo gladko obrijejo, a je pri tem ne dražijo. Glave brivnika se premikajo v petih smereh, njihova edinstvena prevleka z mikrodelci pa zagotavlja drsenje po koži brez upora: prvo rezilo dlake privzdigne, medtem ko drugo reže natančno in nežno tik ob koži, ne da jo poškoduje. Ne glede na to, ali imamo dolge, kratke ali plosko ležeče dlake, s posebej zasnovanim sistemom rezil GentlePrecision, ki režejo tik ob koži, je za zaščito kože dobro poskrbljeno.

Tehnologija AquaTec Wet & Dry omogoča hitro in udobno suho ter osvežujoče mokro britje z gelom ali peno, tudi pod tušem. S priloženim prirezovalnikom SmartClick Precision si uredimo še brke in zalizce, brivnik pa lahko do čistega speremo pod tekočo vodo.

Za oblikovanje, britje in vzdrževanje vsakega stila obraznih dlak lahko izbirate med tremi modeli, ki jih odlikuje nežno, a temeljito britje: S7310, S7510 in najnovejšim S7720. Brivnik Philips S7310/12 je zdaj lahko vaš. Odgovoriti morate le na preprosto vprašanje in stiskati pesti do 22. 12. 2016 ob 9.00, ko bomo izžrebali srečneža, ki bo prejel to prestižno nagrado.

Nagrajenec nagradne igre je:

  • Tomaž Gračnar

Nagrajencu iskreno čestitamo! Ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

Kromoterapevtska očala Crown & Flint Crown & Flint: sončna očala, ki vplivajo na naše razpoloženje AIDS ribbon in hands isolated on white 1. december – svetovni dan aidsa 2015 Melvita Melvita Xmas – lepa želja lepo mesto najde! L'Occitan Nagradna igra: L’Occitane – gurmanska praznična pripoved ·