SLIKA NAGRADNA Uashmama_izdelki iz pralnega papirja
Utrip mesta · moda

Z malo sreče pravilno odgovori na nagradno vprašanje in zadeni super modne nagrade Uashmama (torbe in dodatki za dom iz pralnega papirja), ki ti jih podarja butik Omika. 1, 2, 3 … gremo!

OMIKA – BUTIK OMIKANIH OBLIK

Omika je mali butik na nabrežju Ljubljanice, zatopljen v radovednosti stila, mode, urejenosti doma in lepote življenja nasploh. Je mali sanjač, ki deluje po principu spontanosti in ne mara konceptualnih okvirov. Spogleduje se z domišljeno oblikovanimi izdelki ustvarjalcev s celega sveta, ki niso absolutno podvrženi modnim trendom in radi ustvarjajo iz lastnih nagibov. Predvsem pa je to butik z dobro energijo, prostor, kjer se je lepo ustaviti, prisluhniti prijetni glasbi, preveriti novosti in malo poklepetati s Sabino in Frankom. Oh, in ob vikendih pokusiti babičin piškot ali dva.

Nagradna igra

Pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in se potegujte za super nagrade. Podarili bomo 1 x torbico La Busta Uashmama, 1 x peresnico Uashmama in 2 x etui za ključe Uashmama. Nagradna igra poteka med 9. in 20. februarjem.

Kaj se nahaja pred butikom Omika v Ljubljani? (Namig: butik stoji na Bregu 2,
poglej tukaj)

a) lipa
b) vodnjak
c) spomenik
d) kozolec

Nagrajenke nagradne igre so:
Polona Kozic: 1x torbica La Busta Uashmama
Aleksandra Savec: 1x peresnica Uashmama
Tanja Zajc: 1x etui za ključe Uashmama
Petra Kržičnik: 1x etui za ključe Uashmama

Nagrajenkam iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

Na naše ulice se ponovno vračajo legendarni copati EQT. (1) adidas EQT BASK ADV: s košarkarskim pridihom sankuanz-shoes-sneaker-protector-paris-mens-fashion-week-designboom-1800 Sankuanz: bizarna zaščita za tvoje superge Best-of-SIHH-Montblanc-Geosphere-Gear-Patrol-2-1940x1300 12 najboljših ur s sejma SIHH 2018 Adidas BVG × EQT 93/17 – vstopnica za podzemno kar na “adidaski” Adidas BVG × EQT 93/17: vstopnica za podzemno kar na “adidaski” · · · ·